policija
Youtube/Printscreen
policija

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Policajac je "zapomagao moleći za pomoć" nakon što ga je sinoć udario automobil posle napada nožem u severnom Londonu. Policajac je bio zadužen da izvesti o napadu nožem ispred stanice Menor Hausa u Finsbari parku kada je povređen.

Pročitajte još:

Svedoci tvrde da su videli beli automobil kako probija policijsku barijeru koja je postavljena zbog istrage incidenta oko 2.30 ujutru. Policija je saopštila za "Mail Online" da je policajac stajao na ivici trotoara, a onda je automobil izgubio kontrolu i pokosio ga.

ANKETA: Da li ste bili u Londonu?

 

Policajac je zadobio povrede ruke i noge i u stanju je šoka, javio je portparol policije Metropolitana za "Mail Online".

Član lokalne zajednice Efrajim Goldštajn rekao je da je bio jedan od prvih koji je pomogao oko 2 sata ujutro, otkopčavši policajcu sako kako bi mu pomogao da može da diše.

Rekao je da je policajac stajao iza označenog područja i dao je znak automobilu da se zaustavi pre nego što je skrenuo u poslednjoj sekundi i pokosio ga.

- Nije uopšte normalno disao - rekao je gospodin Goldštajn za "Mirror".

- Rekao je "molim vas pomozite mi". Klečao je na drugoj nozi, a zatim je legao na zemlju. Zatim sam podupro njegova leđa kako bi mogao da otvori prsluk. Imao je sreće. Mogao je umreti. Vrištao je i plakao. 

Policija Engleska

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Londonska Hitna pomoć odmah je stigla na mesto događaja.

Londonska policija je saopštila:

- Policajac je jutros napadnut nožem na putu Sedam sestara. Žrtva je zadobila jednu ubodnu ranu. Osumnjičeni je još uvek nepoznat.

Preporučujemo: