Hitna pomoć
Tanjug/Edib Tahirović 17.12.18.
Hitna pomoć

Tanjug/Edib Tahirović 17.12.18.

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Edib Tahirović 

Ona je, navodno, priznala zločin i policiji pokazala gde je sakrila tegove kojim je udarala svog sina dok nije izdahnuo, kao i gde je sakrila njegov mobilni telefon pre nego što je policiji prijavila njegov navodni nestanak.

Sumnja se da političarka sina ubila početkom marta tako što ga je udarila tegom nakon svađe i zadala mu smrtonosne povrede. Potom je policiji prijavila njegov nestanak. Telo mališana pronađeno je 19. juna, zazidano u temelju kuće njegovog starijeg brata.

Preporučujemo još:

Majka je, naime, 4. marta pozvala policiju i saopštila da se njen sin nije vratio iz škole. Usledila je opsežna potraga za dečakom, ali bez uspeha. Nakon što danima detetu nisu mogli da uđu u trag, policija je saopštila da se sumnja da je mališan otet ili ubijen. Nakon više od tri meseca potrage njegovo telo našli su zakopano u temelju kuće njegovog starijeg brata.

Morozova i njen suprug su, dok je trajala istraga, više puta zavarali trag policiji, govoreći da su svog sina videli na sigurnosnoj kameri kako se "mota oko kuće", ali svaki put kada bi krenuli da ga traže ne bi ga pronašli.

Još nije poznato kako je dete završilo zazidano u temelju kuće. Predmet kojim je počinjen zločin kao i mobilni telefon dečaka pronađeni su na dnu jedne reke.

Pročitajte još:

 

Komentari (2)

Anja

22.06.2020 14:12

Monstrumi i majka i otac, za njih smrtna kazna je blaga kazna.

sara

22.06.2020 14:48

Proso ne postoji pravedna kazna za ovako svirepo delo, sem da se počinioc živ seče deo po deo, da bi osetio bol koji je naneo žrtvi!!!!!.