Valentina Saprunova
printscreen
Valentina Saprunova

printscreen

Valentina Saprunova, Foto: printscreen

Ruskinja Valentina Saprunova saznala da je njen verenik Vitalij Molčanov osuđivani psihopata tek kada joj je silovao i raskomadao ćerke Janu (13) i Elenu (8). Policija traga za odbeglim ludakom

Prevario i komšije

Stanari zgrade u Ribinsku u kojoj je Molčanov živeo kažu da su bili šokirani kad su shvatili da im je komšija bio poremećeni pedofil i ubica, te da su mislili da je skroman i vredan električar. - Uvek se pristojno javljao na hodniku, izgledao je kao dobar i vredan čovek. Radio je nešto sa strujom, mislim da je bio električar. Strašno je šta je uradio tim devojčicama. On je zver, treba ga kastrirati - ispričala je novinarima njegova komšinica.

Napadi besa i ljubomore

Valentina je istražiteljima otkrila da je počela da se svađa sa Vitalijem kada se zaposlila u bolnici u Ribinsku, jer je imala 24-časovne smene, pa je on sam čuvao decu kod kuće. Često je dobijao napade besa i ljubomore, ali je ona mislila da je to samo faza.

Nakon brutalnog zločina, Molčanov je na belom biciklu pobegao u nepoznatom pravcu, a ruska policija je njegovo hapšenje označila kao prioritet. Mediji javljaju da više od 100 policajaca radi na slučaju i da se očekuje da će uskoro biti uhvaćen.