Donald Tramp
Tanjug
Donald Tramp

Tanjug

Donald Tramp, Foto: Tanjug

Njujorški dnevnik podseća da bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bele kuće a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsednika SAD Ivanka Tramp.

Mišel Obama

Shutterstock

Mišel Obama, Foto: Shutterstock

Obama je rekla da se u brobi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se oseća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mera izolacije sprovedenih zbog korona virusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

Donald Tramp

Tanjug

Donald Tramp, Foto: Tanjug

“Moj duh se podiže kada se osećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima”, rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim devojkama, decom, mužem, koji joj donose radost.

“To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali”, rekla je Obama, supruga prvog crnog predsednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje ceo svet oseća, da ima trenutaka kada "sebe ne prepoznaje", i da ne može da spava izmejdu ostalog I zbog odnosa prema crnom čoveku.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Стојан Мутикаша

10.08.2020 15:53

Дођи душо код Србина да те лечим,мени не смета што си осунчана,напротив...али ако ти бркнем под сукњу па уватим за калабастер наје..ла си...