Donald Tramp
Tanjug/AP
Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD Donald Tramp nije baš najfotogeničnija osoba u istoriji, ali fotograf Villiam Mun koji stoji iza Tviter profila White House Photos, u petak je objavio fotografiju koja je postala viralna za nekoliko sati.

Snimljena je pri Trampovom povratku iz Severne Karoline, nekoliko trenutaka nakon što je izašao iz predsedničkog helikoptera na travnjak Bele kuće.

Ako zanemarimo haos koji su mu elise helikoptera napravile od frizure, posebno je upečatljiv Trampov ten, koji je naprosto narandžast. Čini se da je Tramp na lice postavio više bronzera nego inače, a čini se takođe i da je zaboravio da postoje bjuti blenderi, odnosno kistovi za šminkanje s kojima se šminka na licu može bolje sjediniti s kožom, kako ne bi bilo ovakvog dramatičnog prelaza.

Nakon što je Mun objavio sliku na Tviteru, objavio je još jednu, ovog puta s crno-belim filterom. Ne znamo za vas, ali nama Tramp izgleda dosta zastrašujuće.

 

 

Komentari (2)

zagondzija

09.02.2020 13:04

Koda su ga farbali u lukovini????

bager

09.02.2020 21:36

Kriv je pilot helikoptera,,lepo je Zuca trazo od njega da ugasi taj ogroman ventilator na krovu letilice,,da moze da se nasminka i oceslja bez drmsanja i promaje,,