Megan Markl
Shutterstock
Megan Markl

Shutterstock

Megan Markl, Foto: Shutterstock

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl (39) i njen tri godine mlađi suprug, princ Hari, proslavljaju drugi rođendan sina Arčija.

Kao najlepši poklon, maleni će dobiti sestricu koja bi uskoro trebalo da stgne na svet. Međutim, ako je verovati pisanjima američkog magazina, devojčica, o čijem se imenu nagađa već mesecima, navodno se već rodila. Kako tabloid piše u svom najnovijem izdanju, bivša glumica pokrenula je glasine o ranijem porođaju nakon što je navodno viđena kako je u žurbi odvoze u bolnicu.

Izvor za spomenuti medij tako je ispričao kako je nedugo nakon Harijevog povratka iz Velika Britanije, gde je proveo nedelju dana zbog sahrane princa Filipa, njegova trudna supruga hitno prevezena u crnom SUV-u, a sa obzirom na to da je vojvotkinja trebalo da rodi kod kuće, izvor tvrdi kako je lako moguće da se porođaj već dogodio i to u obližnjoj bolnici.

- Cottage je najbolja bolnica u gradu i poznato je da su njihovi pacijenti redom poznate i bogate osobe. Megan se sigurno moralo nešto dogoditi čim je porođaj kod kuće odlučila zameniti bolnicom - ispričao je neimenovani izvor koji tvrdi kako je pre nekoliko dana video vojvotkinju na putu za bolnicu.

Inače, službene informacije o rođenju drugog deteta odbeglog kraljevskog para još uvek nema, ali sa obzirom na to da je Megan poslednji put u javnosti viđena pre dve nedelje, kada su je paparaci snimili u društvu sinčića, a i do sada je bila poprilično misteriozna kada je reč o trudnoći pa je istu tako otkrila tek u martu ove godine, mnogi obožavaoci veruju kako bi tvrdnje o rođenju drugog deteta mogle biti istinite.