bolnica
Printscreen youtube
bolnica

Printscreen youtube

bolnica, Foto: Printscreen youtube

"Od testirana 63 uzorka u laboratoriji Veterinarskog specijalističkog instituta Kraljevo - pozitivno je 40. Stigli su i rezultati za sedam uzoraka iz laboratorije 'Vatreno oko' od kojih je četiri pozitivno. Čeka se još šest rezultata od ukupno 63 uzorka koji su testirani u ovoj laboratoriji", saopštio je u nedelju Štab za vanredne situacije Grada Kraljeva.

U saopštenju se navodi da ukupan broj registrovanih osoba pozitivnih na virus na teritoriji grada Kraljeva na dan 11. jul iznosi 351.

U LOZNICI DVOJE PREMINULIH

"Žena je umrla u lozničkoj Opštoj bolnici, dok je muškarac upućen za Šabac, gde je Kovid bolnica, i tamo je preminuo neposredno po prijemu u tu ustanovu. Njoj je rađen test i pozitivan je na Covid-19", rekla je ona

Rezultat testova čeka se za još dve osobe iz Loznice za koje još nema potvrde da li su preminule od posledica Covid-19, a sumnja se da su bile zaražene.

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Šapcu u Loznici je potvrđeno još dvadeset novopozitivnih tako da ih je od početka pandemije ukupno 228. U samoizolaciji je do jučerašnjeg dana 321 osoba, po čemu je Loznica na šestom mestu u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: