"BIĆE KAO VIŠNJA NA TORTI!" Kadirov o ukrajinskoj kontraofanzivi: Biće trofeja!
Foto: Tanjug/Tanjug

Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je će navodna kontraofanziva Oružanih snaga Ukrajine, o kojoj pišu zapadni mediji, ići na ruku Rusiji, a neprijatelju će doneti velike gubitke.

"Kontraofanziva ukrajinskih satanista i NATO plaćenika ići će u našu korist. A kao višnja na torti – trofeji, uzorci strane tehnike, gomile zarobljenika za koje će se, kao i uvek, ispostaviti da su `vojni kuvari ili električari`", ironično je poručio Kadirov na Telegramu.

Dodaje da su za uspešnu kontraofanzivu potrebni veliki resursi, a da su gubici napadača neizbežni, napominjući da su položaji ruske vojske "povoljni, utvrđeni".

Kako je Kadirov naveo, "metode i manevri Oružanih snaga Ukrajine su predvidljivi, a odbrambeni položaj ruskih trupa omogućiće im da koriste manje resursa".

"Dakle, ako NATO i ukrajinski nacisti žele da izvrše kontranapad u bilo kom pravcu, pozivam našu vojsku da zaplene što više uzoraka potpuno novog zapadnog oružja kako bismo popunili naše kolekcije", naglasio je.

U Rusiji je danas odlična situacija, zaključio je čečenski lider, a društvo je konsolidovano kao nikada ranije i kao ni u jednoj drugoj zemlji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading