JAVNOST JE ZGROŽENA! Supruga našeg pevača šokirala primitivnim stavom, komentari na njenu sramotnu izjavu usijali društvenu mrežu! (FOTO)
Printscreen

Jelena Dinčić, supruga pevača "Granda" Milana Dinčića Dinče, izazvala je burne reakcije novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Partnerka zvezde "Granda" fotografisala je deo iz udžbenika za Biologiju gde se objašnjava polni i rodni identetet, te je povodom gradiva izložila negativan stav:

Srbijo, šta misliš o ovome? Ja osećam strašan poraz nas kao naroda i roditelja, osećam sramotu, osećam veliku odgovornost prema svojoj deci da nešto i nekako promenimo u Srbiji, zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu - istakla je pevačeva supruga, koja očito ne poznaje razliku između roda i pola, te joj je gradivo iz osnovne škole zasmetalo.

Pored brojnih pratilaca koji su podržali ovo oglašavanje pevačeve izabranice, bilo je i onih kojima je primitivan Jelenin stav zasmetao.

- Srbijo, šta misliš o ženi koja je radila u medijima, a ima stav zatucane babe iz sela Babušnica! Toliko je primitivno i glupo od tebe što si ovo napisala, da nemam reči - glasio je odgovor besnog pratioca.

Međutim, Dinčina supruga se tu nije zaustavila, pa je jasno stavila do znanja da joj smeta sve izvan tradicionalnih okvira.

JAVNOST JE ZGROŽENA! Supruga našeg pevača šokirala primitivnim stavom, komentari na njenu sramotnu izjavu usijali društvenu mrežu! (FOTO)

Printscreen

 

- Mama je mama (ženski rod/pol), tata je tata (muški rod/pol). Porodicu čine mama i tata sa svojom decom, batama i sekama - napisala je ona u okviru opcije "stori" na Instagramu.

Poslednjih nekoliko decenija termin rod je ušao u široku upotrebu, naročito kao sinonim za pol. Međutim, izraz pol označava anatomsku strukturu, dok se rod odnosi na očekivana, nametnuta ili usvojena društvena ponašanja polova. Pri objašnjavanju transeksualnosti i interseksualnosti, jako važno prepoznati i praviti razliku između ova dva termin. Po svemu sudeći, edukacija nije potrebna samo našim najmlađim, već i njihovim roditeljima...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

26.05.2021 20:28

Apsolutno je u pravu. Samo degenerici moralni mogu da popularišu prirodne i Božje nakaze! Tim naturanjem samo mogu izazvati teške probleme tim nesrećnicima, umesto da tu sramotu kriju u najdublju tamu. Ako se te bljuvotine pojave u udžbenicima, naravno da ću ih pocepati. JAVNO!

Djole

28.05.2021 15:05

Totalno je u pravu. Ko misli da je normalno da se roditelhi zovu roditelj 1 i 2 taj neka uci SVOJU decu tako.Nikada nece ono sto je bolest biti normalno. To su bolesnici i bolesti se ne treba stideti vec leciti.