NEMA VAJDE OD PEVANJA! Poznati rijaliti učesnik okačio mikrofon o klin i pokrenuo potpuno novi biznis, mlatiće pare!
Printscreen

Muzičar i nekadašnji rijaliti učesnik "Operacije trijumf", Vukašin Brajić, pored pevanja, ima novo zanimanje.

Naime, on je mikrofon i gitaru zamenio trgovanjem kriptovalutama, a na tviteru je osvanula slika pevača Vukašina Brajića sa gostovanja u jednoj emisiji gde su ga naveli kao eksperta za kriptovalute.

Komentari ispod tvita su zaista urnebesni. Mnogi se sa čuđenjem pitaju "zar on nije bio pevač", dok neki kažu "Ma kakav ekspert".

Vukašin Brajić je prošle godine u intervjuu za Blic rekao da misli da su kriptovalute budućnost.

Mislim da su kriptovalute budućnost i da imaju perspektivu da zamene tradicionalni novac. Zarada od trgovine kriptovalutama, svakako, zavisi od kretanja tržišta, a cene valuta mogu znatno da osciliraju u toku samo jednog dana. Trenutno je bitkoin u svom drugom velikom rastu i skoro je dostigao najveću vrednost iz 2017. godine, ali bilo je i situacija kada je padao, pa je na dan proglašenja pandemije cena bila "samo" 3.800 dolara. Druga najpopularnija kriptovaluta, Ethereum, je sa 220 stigao do 500 evra, a u jednom trenutku je bio i 1.400 dolara - rekao je on tada.

Vukašin Brajić se proslavio kao takmičar muzičkog TV šoua "Operacija trijumf". Nakon toga je često imao samostalne svirke u raznim beogradskim kafićima.

SKLONITE TU SELJANU! Supruga poznatog fudbalera sramno komentarisala doček sportista, usledio brutalan odgovor Milice Todorović!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading