INDIRA STIŽE U BEOGRAD DA NAPRAVI HAOS Pevačica spremna za najluđu zabavu!
Promo

Pevačica danas stiže u srpsku pretonicu kako bi nastupila na popularnom splavu, a otkrila je i da jedva čeka da zapeva:

- Jedva sam čekala da se ponovo družimo dragi ljudi moji. Žurke na "Portu" uvek su bile enrgične, a ovog leta su najenergičniji i najglasniji. Kako smo se ludo proveli prošli put, jedva čekam da stignem i sve ćemo ponoviti - poručuje Indira. Prvačica koja nikad bolje nije izgledala i koju publika već godinama prepoznaje  po najboljoj zabavi, obećava nam koncert i party za pamćenje.

Kada je pre mesec dana imala koncert klub je bio premali za sve one koji su  hteli da uživaju u zabavi kakvu samo Indira iz nekadašnje grupe "Kolonija" zna da priredi:

- Muzika je moj život, volim stvaranje muzike, pevanje, ali najlepše na svetu mi je pevati s mojom publikom. Energija koju od publike dobijem na koncertima daje mi snagu da budem najbolja. Port, jedva čekam zapevati s vama, čekam vas večeras i i verujte da će to biti  najbolja žurka koji možete zamisliti. Ja sam spremna, a za najluđu zabavu potrebni ste mi vi dragi ljudi. Port, sreda 18.8. Vidimo se - poručila je pevačica. 

Već u petak na ovom mestu za dobru zabavu biće zadužen Dženan Lončarević.

Ovaj iskusni muzičar provešće vas sigurno kroz užarene talase noći, poklanjajući vam najlepše pesme, melodije i stihove. Dženan je poznat po svojim vrhunskim nastupima, kao i velikim hitovima "Putnička", "Cvete beli", "Laku noć" i mnogim drugim. Očekuje se neponovljiva zabava i atmosfera koja se može meriti sa onom na najboljim svetskim mestima za provod.

BONUS VIDEO:

ACA LUKAS JEDNIM POTEZOM NAPRAVIO HAOS NA NASTUPU Folker prevazišao samog sebe u Budvi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading