IZGUBIO JE SVOJE NAJMILIJE! Baja Mali Knindža u emotivnoj ispovesti otkrio veliku tragediju koju je preživeo, a muzika mu je došla kao spas!
Foto: Ilustracija

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji i kao Baja Mali Knindža otkrio je šokantne i tragične detalje iz svoje prošlosti. Poreklom je iz sela Gubin, a danas je u braku sa suprugom Dijanom i imaju šestoro dece.

Naime, Mirko uvek ističe da mu nedostaje rodno mesto kao i kuća koju je izgubio u ratu. 

IZGUBIO JE SVOJE NAJMILIJE! Baja Mali Knindža u emotivnoj ispovesti otkrio veliku tragediju koju je preživeo, a muzika mu je došla kao spas!

Foto: Instagram/bajamaliknindza_official

 

Srušili su mi i zapalili kuću, u Livnu zaklali ujaka i ujnu. Ne volim da pričam o tome, teško mi je. Moj mlađi brat Novak, bio je u logoru Lora, upali su u kasarnu, pobili sve, a zarobili njega i jednog vodinika. Moj otac Neđeljko bio je u ratu do poslednjeg dana. I onda nekome smetaju moje pesme, moja pesma nikome ne može ništa loše učiniti. Ja nisam nikome zapalio kuću, meni jesu – otkrio je pevač.

On je tada naveo da je još iz školskih dana gajio ljubav prema poeziji, ali da je počeo da peva sasvim slučajno.

Prijatelj iz Surčina dobio je sina i otišli smo da slavimo u kafani pokojnog Zorana Šijana. Tu su već pevali Cakana i Viki Miljković. To veće sam dobio bakšiš u vrednosti od pet aerodromskih plata i kažem sebi: “Nećeš Bajo više ustajati rano!”. Tako počnem da pevam i napravim ludu kuću, a ostalo je istorija – zaključio je pevač.

BAJA MALI KNINDŽA NAPISAO PESMU "NOVAK ĐOKOVIĆ" I došlo je do skandala jer si jači od Nadala

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading