OČEKUJE GA OSKAR! Aca Lukas opet dominira estradnim nebom!
Printscreen

Najveća muzička zvezda na ovim prostorima Aca Lukas danas je snimio spot za pesmu “Oskar”.

Naime, kako je Lukasova karijera zaista za Oskara, ova pesma došla je kao šlag na tortu posle mnogobrojnih hitova iz 2021.godine.

Ovom numerom je ušao u pravoslavnu kalendarsku Novu  godinu i na ovaj način obećao da će 2022. godina biti još bolja, a samim tim, ako je verovati onim rečima “kako vam je za praznike tako će vam biti cele godine” , nama će biti prelepo jer smo dan proveli sa Acom, a njemu će biti radna i uspešna.

OČEKUJE GA OSKAR! Aca Lukas opet dominira estradnim nebom!

Printscreen

 

Iako je otkazan nastup u Vrnjačkoj Banji koji je trebalo da se održi večeras, Lukas je odlučio da u pravoslavnu novu 2022. godinu uđe radno, pa je tako došlo i do snimanja spota “Oskar” za koji je naravno bila zadužena ekipa “Hype produkcije”, pod pokroviteljstvom Telekoma Srbija.

Lukas ističe da želi da mu svaki singl bude pečat karijere i da je svaka numera koju odluči da otpeva sa emocijom.

Na pesmi su radili Saško Nikolić i Mira Mijatović, a producent Saša Mirković je i ovoga puta sve kockice sklopio do  savrsenstva.
Ostalo je da sačekamo konačan proizvod i uživamo u trendingu, jer ova numera to obećava, a Lukas nam je pokazao da je vladar trendinga s obzirom da su poslednje dve pesme “U tri lepe” i “Sad i zauvek” sa Draganom Mirković još uvek u top deset Jutjub trendinga.

Pesmu možete poslušati OVDE.

OTKRIVEN UZROK SMRTI ROKERA S MORAVU! Ćerka se potresnim rečima oprostila od osnivača legendarnog benda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading