TANJA SAVIĆ OBRADOVALA FANOVE NOVIM FOTKAMA SA TURNEJE! Sa kim poznata pevačica ispija koktele i uživa uz hitove poznatog repera?!
E-stock

Pevačica Tanja Savić duže vreme je u žiži javnosti zbog turbulentnih dešavanja u njenom privatnom životu, a sada je rešila da spakuje kofere i ode iz Srbije.

Tanja je rešila da se posveti svojoj karijeri, te je zvanično otpočela i američku turneju, a sada se oglasila fotkom iz hotelske sobe u kojoj boravi u Las Vegasu. Pokazala je delić svoje sobe i time dala do znanja da je stigla u prelepi Vegas.

TANJA SAVIĆ OBRADOVALA FANOVE NOVIM FOTKAMA SA TURNEJE! Sa kim poznata pevačica ispija koktele i uživa uz hitove poznatog repera?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ona se nakon toga snimala na ulicama Las Vegasa, a nema sumnje da se baš dobro provodi.

- Jako sam srećna što ću otići u Ameriku i što ću posle više od decenije obići Las Vegas i Čikago. Tamo imam dosta bliskih prijatelja, kao i poznanika u ostalim gradovima, pa se nadam da ću se sa njima družiti na svojim nastupima. Jedva čekam da ih sve ponovo vidim - kaže rekla je Tanja nedavno za "IDJ".

Nakon Vegasa gde se uz pesme poznatog repera Devita opustila i pevala u automobilu, stigla je i u Fenix, Arizonu, a fanovima se pohvalila kako ispija koktele i uživa u društvu prijatelja.

BOJANA RODIĆ POKAZALA VITKU FIGURU, DRUŠTVENE MREŽE GORE! Fotografija iz teretane nakon 6 meseci od porođaja nikog nije ostavila ravnodušnim

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading