SMEJALI SU MI SE, A SAD SVETSKI MEDIJI PIŠU O MENI! Didi Džej osvanula u stranim novinama, pa svima ovako zapušila usta!
Alo.rs/Dejan Briza

Dijana Rokvić poznatija kao Didi Džej dočekala je svojih pet minuta. O našoj pevačici poslednjih dana bruje svi svetski mediji. Ona se našla na stranicama poznatih tabloida, a novinari je opisuju kao divu koja dolazi iz Srbije.

Didi je na društvenim mrežama podelila linkove medija koji pišu o njoj, a u svojoj izjavi za Kurir ne krije koliko je srećna.

SMEJALI SU MI SE, A SAD SVETSKI MEDIJI PIŠU O MENI! Didi Džej osvanula u stranim novinama, pa svima ovako zapušila usta!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ponosna sam na sebe šta sam napravila u svojoj karijeri i što danas svi svetski mediji bruje o meni. Dešavalo se da mi se pojedini ljudi smeju što pokušavam da osvojim ceo svet, a sad su zapravo svi svetski mediji opčinjeni sa mnom - poručuje ona.

Inače, Jankovićeva je jedina naša muzička zvezda koja peva na engleskom jeziku i koja krupnim koracima krči svoj put ka svetskoj muzičkoj sceni.

HANA ĆE MI ZAMERITI ŠTO OVO PRIČAM! Tonči Huljić otkrio ćerkinu tajnu, a nakon njegovog priznanja sve je jasno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
TT

24.02.2022 17:19

I dalje joj se smejemo jer je debil, u najbolju ruku

Miki

24.02.2022 17:42

A pisali su mediji I o kloniranoj ovci ali je I dan danas smesna. Kakva si u San ne dolazila. Ni daljincem te nebih setao.

BM

24.02.2022 20:54

Ova je iskopleksirana kao i ona Jovana Jeremic..ja pa ja