OGLASILA SE PRETUČENA PEVAČICA! Nakon pakla koji je sinoć doživela pevačica otkrila da jedino ovo može biti motiv: Preplašena sam!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Marina Maky Radosavljević pretučena je sinoć u Vrnjačkoj banji gde živi. Marina je stigla oko 19:30 ispred lokala u kojem je trebalo da nastupi, a onda je primetila dva sumnjiva momka. Iako je, u prvi mah pomislila da su slučajni prolaznici, nešto joj je bilo sumnjivo, a onda su joj i prišli, bacili suzavac i počeli mučki da je tuku!

Za sada javnosti nepoznati momci su preko lica imali hirurške maske, pa tako Marina nije mogla da im vidi lice, a kako kaže bili su obučeni u široke, crne jakne. 

 - Preplašena sam, plašim se za svoju bezbednost. Nikad nisam imala bilo kakav sukob sa nekim, a kamoli ove vrste. Nemam ideju ko bi mogao da naloži ovako nešto, a sigurna sam da je to u pitanju. Da sam nekome smetala, zbog čega ne znam... Pada mi na pamet jedino neka vrsta ljubomore kao motiv - kaže Marina koji ističe koliko se oseća nebezbedno.

- Oni su bacili suzavac na mene, u kraju gde nema nikoga u to vreme, ni prolaznika, a najverovatnije ni kamera. Plašim se da neko stoji iza njih, da su imali nalogodavca, a sumnjam da će se oni pronaći - kaže nam pevačica i dodaje:

- Mučki su me udarali, imam frakturu ruke. Svuda, i po licu. Nisu odustali kada je neko naišao, već kada su odlučili da prestanu. Onda su otišli preko korita reke, u nepoznatom pravcu, a ja sam ostala bespomoćno da ležim, nisam mogla da se pomerim, samo sam zapomagala i plakala. Na kraju, pošto me niko nije čuo, skupila sam snage da odem do lokala i lupala im u staklo, i onda su oni iizašli i pomogli mi.

Marina Radosavljević priznala nam je i da je primetila nešto sumnjivo poslednjih dana.

- Ja sam zapazila jednog momka, koji inače važi za gradskog mangupa i špijuna, kako autom kruži po mojoj ulici već danima. To mi je bilo sumnjivo, ali nisam toliko tome pridavala pažnju, nisam ni slutila da bi ovako nešto moglo da se desi. 

Za kraj, Marina još jednom ponavlja koliko je uplašena i istraumirana zbog svega što joj se desilo.

- Vrlo sam uplašena za svoju bezbednost. Anksiozna. Neću smeti da odem na ulicu, da odem na svirku, da radim... Nadam se da ću dobiti odgovarajuću zaštitu, da ćemo pronaći počinioce i da će nadležni uraditi sve da me zaštite - zaključuje pevačica i dodaje da su i jednog mladića izvesni ljudi pretukli baš ispred ovog lokala prošlog vikenda i čak mu polomili lobanju.

LUNA ĐOGANI OPERISALA NOS! Častila sebe rođendanskim poklonom, pa 10 dana nije smela da izađe iz stana

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikki

28.02.2022 12:16

Motiv su pare. Zdrava logika kaze da je momke poslao makro