MALO KO JE OVO ZNAO O NJOJ! Isplivali detalji iz života Mine Kostić, dugo je lagala javnost!
Printscreen

Iako je Mina Kostić već dugi niz godina na domaćoj sceni, jedan detalj njen života je malo ko znao.

Naime, pevačica je po rođenju dobila ime Minira Jašari, a do pete godine je odrastala sa svojim roditeljima Zojom i Alijom u desetočlanoj porodici na Ledinama.

MALO KO JE OVO ZNAO O NJOJ! Isplivali detalji iz života Mine Kostić, dugo je lagala javnost!

Foto: Ataimages

 

Kada je imala pet godina nju je usvojila Dubravka, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa, i promenila joj ime u Jasmina, a pevačica je na početku svoje karijere počela da se predstavlja kao Mina.

Podsetimo, Mina je često pričala da ima tri majke:

- Treća je komšinica koju mnogo volim, koja mi priskače u pomoć uvek, ona me zove “ćero”. Prošlog leta, moja mama Zoja je doživela moždani udar. Oporavila se, ali cela porodica vodi računa o njenom zdravlju. Kad joj je bilo najteže, priskočili smo svi, moja braća i sestre. I Zoja i Duda su jake žene, mnogo toga su preživele i pregurale, pa su pobedile i zdravstvene probleme koji su ih snašli. Ja sam tu da svima pomognem. Osetljiva sam, osećajna, boli me svačiji bol, pogađa me svačija tuga, teško mi je zbog svega i svačega - ispričala je pevačica jednom prilikom.

PRVI JAVNI NASTUP JOVANE JEREMIC ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Voditeljka je imala smao 13 godina, a pokret ruke je ostao isti

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Brankica

09.03.2022 13:03

Iskreno, ja nju uopste ne volim ali ovo sto se navodi u ovom tekstu odavno je poznato i meni je i tad to bilo tuzno.