SEKA ALEKSIĆ IZREVOLTIRANA! Pevačica se osvrnula na lapsus koji je nedavno napravila, pa se obratila svima: Kakvi smo to ljudi?!
Printscreen

Folk zvezda Seka Aleksić veliki je fan društvenih mreža, posebno Instagrama i Tvitera, pa neretko potraži savet ili preporuku od svojih mnogobrojnih pratilaca.

Pevačica je u jednom trenutku zamolila svoje pratioce da joj prepuruče neki film za gledanje, a kada su je upitali koji žanr želi usledio je lapsus koji je dočekan na nož od strane javnosti.

SEKA ALEKSIĆ IZREVOLTIRANA! Pevačica se osvrnula na lapsus koji je nedavno napravila, pa se obratila svima: Kakvi smo to ljudi?!

Printscreen

 

Naime, Aleksićeva je napisala: "Trailer" verovatno misleći na filmski žanr "triler", ali je omašila pa je napisala da želi kratku reklamu za film. 

Ovaj pevačicin tvit proširio se brzinom svetlosti, a hejteri su jedva dočekali da ismevaju i prave fore na račun pevačice. Seka se ovim povodom nije oglašavala sve do sad, te je takođe na svom Tviter nalogu poslala jasnu poruku i zapušila usta svima koji su pokušali da je omalovaže i prave fore na njen račun.

Ljudi ti zamere grešku u kuckanju… Pitam se šta bi bilo da sam uradila zaista nešto loše… Kakvi smo to ljudi?! Šta nam se desilo da smo toliko zli? Mene to ne dotiče ništa spec, ali je tužno kakvi smo. Dobro nas Bog uopšte drži na zemlji - zaključila je Seka.

MUŽ DANE KARIĆ OVAKO SADA IZGLEDA! Uzeo je njeno prezime, žive u Dubaiju i skroz se promenio

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading