ONE SU NASLEDNICE NAŠIH NAJPOZNATIJIH PEVAČA! Lepotom su zasenile popularnost svojih očeva, sve ih dobro znate!
Foto: Alo ilustracija

Svi znamo za ove sjajne pevače koji su svojim glasom osvajli muzičku scenu u prethodnim godinama, a sad je vreme za novu generaciju i njihove ćerke. Neke osvajaju glasom ali sve nas dobijaju stasom.

Muzički talenat pevača Nenada Kneževića Kneza imao je ko da nasledi. Njegova starija ćerka Ksenija članica je grupe Hurricane i svojim atraktivnim izgledom, a ništa manje mužičkim umećem izaziva veliku pažnju u javnosti.

 

Ćerka Milana Topalovića TopalkaHelena Topalović nedavno je izgovorila sudnobnosno "da", svom partneru D. Aleksiću, sa kojim svakodnevno uživa, ako je sudeći po društvenim mrežama. Iako se udala, ona nalazi vremena i za izlaske, ali i za fotografisanje u svom omiljenom stilu, a stalno objavljuje provokativne fotografije na mrežama, a njeno bujno poprsje je uvek u prvom planu.

Ćerka Zdravka Čolića Una Čolić često se na mrežama hvali putovanjima na luks destinacije, ali i pokazuje vitku liniju. Čola je nedavno priznao priznaje da mu ne smeta što mu je ćerka na kratko „ukrala” slavu, te otkriva da i ona čak ima svoje obožavaoce, ali da obe naslednice obožavaju njegove pesme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Una je sada popularnija od mene. Ima svoje obožavaoce… Šala na stranu, sve je to dobro, neka je. Ali mene je druga ćerka Lara zapravo oduševila kako zna moje pesme. Obe su bile u publici i divno je što znaju moje pesme. Uživale su i to baš. Video sam ih sa bine. Svaku pesmu su pevale sa mnom i to me čini radosnim - rekao je Zdravko.

IZVINI LJUBAVI ŽURILA SAM! Nikolija i Relja se oglasili na društvenim mrežama sa jasnom porukom za sve: Red je da znam! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading