REZERVNA KLUPA NIJE ZA MENE Saša Popović za praznični Alo! o prvomajskoj euforiji i dokolici
Foto: promo

Najvažniji čovek savremenog balkanskog šou-biznisa Saša Popović važi za radoholičara koga ni penzija nije uspela da stavi, kako sam kaže, na rezervnu klupu. U prvomajskom izdanju Alo! bivši čelnik „Grand produkcije“ govori o praznicima, načinu na koji ih proslavlja, vremenu najvećeg uspeha, ali i o prvom zarađenom novcu.   

REZERVNA KLUPA NIJE ZA MENE Saša Popović za praznični Alo! o prvomajskoj euforiji i dokolici

Foto: promo

 

 

Kako u vašem domu izgleda 1. maj, idete li na uranak?

- Proslave praznika u našoj porodici nisu euforične jer volim mirnu atmosferu, vreme provedeno u dvorištu naše kuće ili na obali mora. Ako mene pitate, ja sam za sve vrste proslava, ali bez mnogo buke.

Da li vam nedostaje period najvećeg uspeha šou-biznisa?

- Više mi prijaju dani kada imam vremena za odmor od onih kada se radilo 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. U vreme najveće popularnosti bukvalno se nije znalo u kom gradu spavamo, a u kom se budimo. Sada sam u godinama kada se sa radošću sećam tog perioda, ali nikako mi ne nedostaje naporan rad.

REZERVNA KLUPA NIJE ZA MENE Saša Popović za praznični Alo! o prvomajskoj euforiji i dokolici

Foto: promo

 

Da li je u redu da se Praznik rada obeležava neradom?

- Simpatično i, rekao bih, istinito pitanje. Ali što se mene tiče, potpuno je u redu. Lepo je kada se rad nagradi slobodnim danima ili mini-odmorom. Samo, nepravda je u tome što se i neradnici odmaraju tih dana.

Kako biste opisali estradni posao: kao rudnik u kome se traži zlato ili kao zlataru u kojoj se zlato obrađuje?

- To je težak posao u kome je mnogo lakše uspeti nego opstati. Onaj kome je to pošlo za rukom zaista i vredi. Ovo se pokazalo na mnogim primerima, pa i na našem primeru.

Prokomentarišite činjenicu da ste najzaposleniji i najpoznatiji penzioner u Srbiji?

- Siguran sam da nisam jedini. Mi smo kao narod izuzetno vredni, poznajem mnogo mojih vršnjaka koji takođe rade. Neki zato što moraju, a neki zato što ne mogu da prihvate da je vreme za rezervnu klupu. Ja radim zato što volim!

Mnogi tvrde da šou „Zvezde Granda“ do sada nije iznedrio nijednu pravu zvezdu. Šta vi mislite o tome i  ko je po vašem mišljenju radom, talentom i harizmom zaslužio taj status?

REZERVNA KLUPA NIJE ZA MENE Saša Popović za praznični Alo! o prvomajskoj euforiji i dokolici

Foto: promo

 

 

- Apsolutno se ne slažem s tom konstatacijom. U prilog tome govori more mladih ljudi koji danas imaju status zvezda. Tanja Savić, Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Mirza Selimović, Milica Todorović, Gile, Darko Lazić i mnogi drugi danas imaju ozbiljne karijere. Zapamtite moje reči, tek će oni imati vanvremenske karijere i sjajne biografije.

Prve pare zaradio kao srednjoškolac

Pročitajte još: SUPRUGA Džastina Bibera podelila jezivu ispovest: "Nisam mogla DA GOVORIM, desna strana lica mi je visila, a prsti su mi UTRNULI"

Sećate li se prvog zarađenog novca u životu?

- Otac mi je 1964. godine kupio harmoniku i upisao me u nižu muzičku školu. U prvom razredu gimnazije prijavio sam se da budem deo školskog orkestra u nameri da se spasem časova. Ali desilo se upravo suprotno - na probe smo odlazili nakon završetka nastave. Uporedo s tim, u 17. godini sa prijateljem sam osnovao mali orkestar. Svirali smo na rođendanima i porodičnim slavljima, a nakon jedne svadbe usledili su pozivi da zabavljamo goste i na drugim veseljima. Tako sam zaradio svoj prvi novac.

NADICA ADEMOV NE LIČI NA SEBE Pevačica napravila velike promene u izgledu, evo šta je novo na njoj

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading