Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Dejan Briza

Nakon objave EBU o navodnom neregularnom glasanju stručnog žirija u čak šest zemalja na Pesmi Evrovizije 2022, iz nacionalne televizije u Podgorici tvrde da to nema veze sa Crnom Gorom.

Radi se isključivo o pretpostavkama koje nisu tačne, a nikako o proverenim informacijama, navodi se u saopštenju Evrovizijskog tima RTCG.

KONSTRAKTA OSTALA BEZ 12 BODOVA Momentalno se oglasila Crna Gora nakon poništavanja glasova, besni poručili ovo

Printscreen

 

Kako tvrde, statistički je nemoguće izbeći određena ponavljanja svedoči i činjenica o glasanju grupe zemalja učesnica druge polufinalne večeri u kojoj su Švedska, Australija, Belgija, Estonija.

Glasove Crne Gore saopštila je umetnica Zombijana i, kao što se moglo videti u direktnom prenosu, ocena žirija gotovo da se u potpunosti poklopila sa konačnim rasporedom na finalnoj tabeli. Na sajtu Evrosonga među zemljama koje su dobile glasove crnogorskog žirija vidljivo je da nema nijedne sa spiska iz polufinalne večeri.

KONSTRAKTA OSTALA BEZ 12 BODOVA Momentalno se oglasila Crna Gora nakon poništavanja glasova, besni poručili ovo

Printscreen

 

- Na kraju, Pesma Evrovizije je takmičenje koje ima svoju redovnu i brojnu publiku i koje gotovo uvek prate razne intrige, koje, sigurni smo, doprinose i njenoj popularnosti - zaključuju u saopštenju.

Crnogorski žiri činili su Isidora Damjanović, Zoja Đurović, Božo Bulatović, Mila Nikić i Luka Vojvodić.

ODUŠEVLJENI KONSTRAKTOM Evo šta Amerikanci kažu za pevačicu i njen nastup na Evroviziji, nećete verovati

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading