JAVNO OBJAVLJENA LISTA KLIJENATA UHAPŠENE MAJE? Skandal oko elitne prostitucije dobija novi epilog, upletena i Dušica Grabović
Foto: Dejan Briza

Maja Vukčević, koja je nedavno saslušavana u okviru istrage elitne prostitucije, policiji je ispričala da su joj klijenti bili vlasnik elitnog restorana na Novom Beogradu, sin prvog čoveka jedne od najvećih građevinskih firmi u Srbiji, kao i biznismen iz Tirane koji je i ranije povezivan s našim lepoticama.

Naime, vlasnika elitnog restorana koji se nalazi na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na Novom Beogradu Vukčevićeva je, prema sopstvenim rečima, navodno upoznala preko I.Š. , koja joj je i ponudila da se vidi s njim. Deo novca koji je tom prilikom zaradila Vukčevićeva je predala I.Š. nedaleko od jednog drugog, takođe poznatog restorana, gde I.Š. i inače stanuje. Ovaj luksuzno opremljeni elitni restoran stecište je brojnih poznatih lica, hedonista, pa je pretpostavka da Vukčevićeva nije jedina koja je u njemu našla klijenta, piše Objektiv.

JAVNO OBJAVLJENA LISTA KLIJENATA UHAPŠENE MAJE? Skandal oko elitne prostitucije dobija novi epilog, upletena i Dušica Grabović

Shutterstock

 

Sina preduzetnika, koji i sam ima jednu od izvršnih funkcija, kao i udeo u vlasništvu u očevoj firmi, čije sedište je na Dedinju, Vukčevićeva je primila u stanu u centru Beograda u kojem odseda kad je u glavnom gradu. Do intimnog susreta s menadžerom, prema njenim rečima, došlo je 10. januara ove godine. Ona se u druge detalje nije upuštala pred policajcima, samo je navela da je od njega uzela 1.000 evra. Prema njenom iskazu u policiji, to je i jedini put kada joj je klijenta „namestila”, tačnije podvela, I.Š. Ostale klijente sretala je preko Jelene Jojić i A. K.

Albanskog biznismena D. L., kako tvrdi, upoznala navodno preko Dušice Grabović.

Sreli su se, kako proizilazi iz onoga što je ispričala policiji, 29. novembra prošle godine u Tirani. Dok je boravila tamo, saznala je da nije prva devojka iz Srbije koja je bila kod njega.

JAVNO OBJAVLJENA LISTA KLIJENATA UHAPŠENE MAJE? Skandal oko elitne prostitucije dobija novi epilog, upletena i Dušica Grabović

Foto: Dejan Briza

 

Ovaj poslovni čovek, inače, neretko se pojavljuje u navodima albanskih medija. O njemu je pisano da ima dve žene i sedmoro dece, a navodno je starleti Soraji Vučelić kupio džip vredan 75.000 evra.

Par je navodno stalno putovao i boravio na mnogim egzotičnim destinacijama. Razišli su se, navodno, nakon što je shvatio da se Soraja vodi pukim interesom.

Zbog njega, ali i drugih „momaka” iz Albanije, po pisanju tamošnje štampe, došlo je i do rata između devojaka iz Srbije i Crne Gore koje se bave najstarijim zanatom na svetu.

Inače, jedan od onih koji je bio seme razdora jeste izvesni I., još jedan klijent Vukčevićeve, koji uvek odseda u jednom od novoizgrađenih hotela kad je u Beogradu.

MARIJANINA SESTRA SE OBRATILA JAVNOSTI Porodica nestale učesnice Velikog brata ubeđena u jedno, spomenuli i Mateju Periša

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Steva Nakurcov

20.05.2022 15:18

Ako već postoji predlog da se Konstrakti da nacionalna penzija onda i ovoj gospoji treba dati nacionalnu penziju ,koliko je samo ona zaslužna za sreću srba