JUTJUBER DRŽI LAVA U STANU Stefan Janković šokirao potezom, hrani ga i spava sa njim, a komentari su tek skandalozni
Printscreen

Jutjuber Stefan Janković (20) poznatiji kao Janko intrigira javnost svojim postupcima, a sada je ponovo otišao korak dalje.

Nakon što se hvalio kako razgovara sa ženom sumnjivog morala i smeje se na fore jer "on zna za šta je ona plaćena" iako je bio jedna punoletan tada, uspeo je da skrene pažnju na sebe. A kada mu "zafali" više pregleda onda krene da radi bahate stvari. Tako je recimo prošle godine, sa svega njegovih 19, pokazao da je kupio "Ferari", a onda sa njim po gradu divljao i vozio van svakih ograničenja.

Sada je otišao korak dalje, pa kako bi na društvenim mrežama pokazao da je "faca" i da "nema toga što on ne može", kako je naveo, kupio je lava i čuva ga u stanu kao da je u pitanju domaća mačka.

On snima video priloge u kojima pokazuje kako hrani divlju životinju na flašicu i kako izgleda njihova svakodnevica.

Objavio je dva klipa na TikToku, kao i jedan na Jutjubu gde je "uslovio" pratioce da taj video mora da skupi 50,000 lajkova da bi dobili nastavak priče o "kućnom ljubimcu".

Ono što takođe "upada u oči" jeste to da ga niko ni na jednoj društvenoj mreži ne osuđuje što se odlučio da divlju životinju drži u stanu, a samim tim pošto mu to nije prirodno stanište, muči lava.

DA TE LUPIM PO GOLOJ GU**CI Naše glumice hvatale jedna drugu za zadnjicu usred Beograda i sve su to snimile

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading