ALO! PAPARACO Bajaga neprepoznatljiv, muzičar šokirao potezom nakon što je isplivalo sve o razvodu, ovo niko nije očekivao
Alo

Pop-rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga (62) poslednjih mesec dana u medijima je aktuelan kao da je objavio novi album na kome su, u najmanju ruku, sve pesme hitovi. Na njegovu žalost, to ipak nije slučaj. Predstavnici sedme sile ga jure i interesuju se za njega i njegov život zato što se posle 33 godine braka razveo od svoje supruge. Roker se ne javlja na telefon i ne daje izjave o ljubavnom slomu, a da se razveo, kratko je potvrdio na svom Fejsbuk profilu.

Bajaga

Foto: Alo!

 

Alo! paparaco uhvatio je Bajagića ovih dana u centru Beograda kako sam sa sobom provodi jedno vrelo avgustovsko popodne. Momčilo je bio u svojim mislima dok je opušteno šetao ulicama glavnog grada pa je svratio u prodavnicu ploča i diskova. Izgleda da je muzičar ostavo veran analognom vremenu u kome je stvorio svoje ime, pa i danas kada je sve digitalizovano, još uvek muziku sluša na vinilima. U prodavnici se zadržao oko pola sata i ćaskao s prodavačicom kod koje se raspitivao o cenama ploča i diskova. Strpljivo i predano je razgledao muzičku ponudu i birao ono što u ovoj situaciji, otkako je sam, prija njegovom uhu i duši.

ALO! PAPARACO Bajaga neprepoznatljiv, muzičar šokirao potezom nakon što je isplivalo sve o razvodu, ovo niko nije očekivao

Foto: Alo!

 

Sasvim raspoložen, Bajaga se trudio da ostane neprimetan i neupadljiv, ali naš paparaco ga je provalio i snimio iz prikrajka. Ono što nam je posebno privuklo pažnju je da je Bajaga bio i sveže ofarban u svoju omiljenu tamnu nijansu koja se na suncu presijava na crvene i gotovo božole tonove.

ALO! PAPARACO Bajaga neprepoznatljiv, muzičar šokirao potezom nakon što je isplivalo sve o razvodu, ovo niko nije očekivao

Foto: Alo!

 

U rukama je nosio nekoliko kesa i torbicu preko ramena, koja liči na onu konduktersku, pa nas je podsetio na trgovca torbara. U stilu prave zvezde, Bajagić se ne vozi gradskim autobusom, već je, kad je završio muzički šoping, seo u taksi i odvezao se u nepoznatom pravcu.

Dve godine krio razvod

Vest da se Bajagić razveo mnoge je iznenadila i šokirala. Da stvar bude još zanimljivija, rok muzičar je uspeo da sve to uradi van znanja medija, pa su njegovi prijatelji u jednom trenutku otkrili da se razvod desio pre dve godine. S bivšom suprugom je u korektnim i prijateljskim odnosima, a kako se pisalo, do razvoda je došlo zbog njegovog stila života i razmimoilaženja karaktera.

MARINA FURA STAJLING OD 5.000 EVRA! Alo! paparaco uslikao je pevačicu na aerodromu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kalesu

15.08.2022 09:02

To, što Bajaga kupuje vinil ploče, uopšte nije stvar prošlosti, već prestiža i želje za što boljim zvukom. I danas se mnogi albumi izdaju i na vinilima, ali u malim tiražima, za audiofile i kolekcionare i vrlo su skupi.