OVO JE BUDUĆNOST Željko Mitrović otkriva na koji način će funkcionisati Insta televizija (VIDEO)
Promo

Prva sezona talent šou programa „Prvi bend Srbije“ zvanično je počela na Insta TV, a nakon spektakularne ceremonije otvaranja, došlo je vreme da se upoznate sa takmičarima, koje povezuje samo jedno – ljubav prema muzici.

Naime, sada je Željko Mitrović otkrio kako će sve funkcionisati.

- Prvi bend Srbije je šou koji je zapravo sadržajna platfoma celog jednog kanala koji se zove Insta TV, koji je lansiran danas i od kojeg očekujemo mnogo. Svi već decenijama pričamo o tome kako želimo kako nema više klinaca po garažama, niko ništa ne svira i niko ništa ne radi. Mi smo rešili da započnemo jedan proces kako bi se možda nekome dopao i neki instrument, a ne samo kompjuteri i da počne da radi još nešto. Kao i da bi neke tradicionalne stare vrednosti pokušao da ponovo vratim u živote mladih ljudi - rekao je Željko.

OVO JE BUDUĆNOST Željko Mitrović otkriva na koji način će funkcionisati Insta televizija (VIDEO)

Printscreen Pink

 

- U ovom takmičenju se iznedriti neki novu muzički pravci. Svake nedelje će takmičari formirati šest bendova od šest članova. Oni će svako veče imati nastupe i svirati dve "cover" pesme. A jednom nedeljno u velikom studiju imaće prilike da otpevaju najbolji "cover" koji su izveli u toku nedelje, kao i autorsku pesmu koju će morati da pripreme za sedam dana. Do kraja takmičenja ćemo imati preko 120 numera - zaključuje Željko Mitrović.

Ceo intervju možete pogledati u videu iznad.

KO SU VODITELJKE „PRVOG BENDA SRBIJE“? Neke su javnosti dobro poznate, o nekima će se tek pisati i pričati

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading