VRBUJU JE DA POSTANE NJIHOVO ZAŠTITNO LICE Ceca Ražnatović dobila ponudu koja se ne odbija
Privatna arhiva

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović spakovala je kofere pre nekoliko dana i zajedno sa sestrom Lidijom, njenom decom i unukom Željkom otputovala je na Maldive. Ceca je pre nekoliko godina otkrila čari ove luksuzne destinacije i zaljubila se u ostrvsku državu koja se nalazi u Indijskom okeanu.

Kako Alo! saznaje, Ražnatovićeva je sa sobom povela i članove ekipe koja je zadužena za snimanje njenog dokumentarnog serijala „Ceca i deca“ koji se emituje na Blic televiziji. Da je ostavila jak utisak na svoje domaćine na Maldivima, svedoči činjenica da su joj ponudili da postane zaštitno lice njihovog luksuznog rizorta.

VRBUJU JE DA POSTANE NJIHOVO ZAŠTITNO LICE Ceca Ražnatović dobila ponudu koja se ne odbija

Privatna arhiva

 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, ponuda za ovaj angažman se broji u hiljadama evra, a pored toga Ceca bi dobila i besplatan ol-inkluziv boravak za sebe, prijatelje i porodicu tokom godinu dana, kad god bi poželela da boravi tamo.

- Ceca je tokom svoje dugogodišnje karijere imala brojne ponude da postane zaštino lice mnogih gradova, ali joj to nikada nije bilo preterano primamljivo. Svoju karijeru je gradila isključivo na dobrim pesmama, velikim koncertima i muzičkom saradnjom sa poznatim pevačima. Ipak, ponuda koju je ovoga puta dobila, ostavila je folk divu bez teksta - kaže izvor Alo! i dodaje:

- Pored primamljive finansijske ponude, u ugovoru koji joj je ponuđen stoji i stavka za neograničeni broj boravaka u luksuznom rizortu. Njena obaveza bi bila da s vremena na vreme objavi nekoliko fotografija sa Maldiva na svom Instagram nalogu koji prati milion ljudi, pojavi se na promociji povodom prezentacije luksuznog rizorta i snimi jedan spot za novi album na ovom rajskom ostrvu.

VRBUJU JE DA POSTANE NJIHOVO ZAŠTITNO LICE Ceca Ražnatović dobila ponudu koja se ne odbija

Privatna arhiva

 

Folk diva zajedno sa svojim timom razmatra ovaj ugovor, a s obzirom na to da je zaljubljena u Maldive, najverovatnije će pristati na ponudu koja se ne odbija.

Najlepše je sa unukom Željkom!

Ceca je nedavno u svom rijaliti programu kroz osmeh i sa posebnom emocijom govorila o unuku Željku i o tome da se pored njega oseća kao da je ponovo rođena. O tome koliko on voli svoju baku govori činjenica da se bez problema odvojio od majke Bogdane i oca Veljka i otišao na putovanje sa Cecom. Ražnatovićeva je na svom Instagram nalogu objavila unukovu fotografiju ispod koje je čestitala godišnjicu braka sinu i snajki, a mali Željko je pozirao kao pravi maneken.

MAJKE PRIMETE KADA JE NJIHOVO DETE DRUGAČIJE Alina Juhart nikada iskrenije o odrastanju, promeni imena i smrti majke (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading