"MOGAO JE JOŠ MNOGO TOGA DA URADI" Oglasio se Saša Matić, EVO KOJIM REČIMA SE OPROSTIO OD LAĆE
Foto: Alo/ilustracija

Tekstopisac Milan Laća Radulović juče je pronađen mrtav na ulicama Tel Aviva u Izraelu, a vest o njegovoj iznenadnoj smrti zatekla je čitavu javnost, a naročito estradne umetnike sa kojima je sarađivao i one koji su ga poznavali.

Estradnjaci su se tokom jučerašnjeg dana opraštali od Radulovića, a jedan od muzičara koji je izrazio saučešće njegovom ocu, Futi, bio je i Saša Matić.

- Velika tragedija. Jedan mladi čovek je mogao toliko toga još da uradi i napravi, pogotovo što je imao odličan talenat za muziku. Ne mogu da zamislim kako je Futi posle svega što je proživeo poslednjih godina. Njemu je danas najteže i svim srcem sam uz njega - izjavio je Saša Matić za Blic.

Podsetimo, prema poslednjim informacijama koje je Interpol poslao Ministarstvu spoljnih poslova, Laćin nestanak prijavljen je još pre tri dana u Tel Avivu, a nakon što su njegovo beživotno telo pronašli na ulicama pomenutog grada u Izraelu, obavestili su ministarstvo da će ono za Srbiju biti deportovano tek u nedelju.

Milan Laća Radulović rođen je 1986. godine u Beogradu. Njegov život su obeležile dve velike tragedije, smrt brata 2008. godine, kao i smrt majke Marine 2021. godine. Laća se još kao tinejdžer našao u kandžama narkotika, a u svojim intervjuima otvoreno je govorio o bolesti zavisnosti.

"IZBACILO ME JE OBEZBEĐENJE, NOSILA SAM GIPS" Mimi Mercedes otkrila kakvu je dramu doživela na nastupu Elme Sinanović: FOLKERKA U ŠOKU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading