lepa
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Regionalna pop-folk diva Lepa Brena godinu je započela brojnim kritikama koje su stigle na račun njenog izgleda u novogodišnjem šou-programu koji je emitovan na hrvatskoj Nova TV. Brena je nastupila u dugoj crnoj haljini modnog kreatora Borisa Kargotića, inače rođenog Splićanina, na kojoj je spreda i pozadi zlatnim listićima ručno nacrtano golo žensko telo. Intimni delovi poput međunožja i bradavica takođe su bili naglašeni cirkonima i perlicama.

lepa

Foto: Instagram

 

Stajling najveće balkanske zvezde izazvao je lavinu komentara, a među najčešćim je bila konstatacija da Breni ne priliči ovakvo modno izdanje i eksperiment.

Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikad videla u životu. Ljudi moji, je li to moguće? Šta je ovo? Majko mila!“, samo su neki od komentara.

Kritike na račun stajlinga stigle su i do Brene, koja je jasno iskazala svoj stav po pitanju haljine na kojoj se sve vidi a ništa se ne vidi.

- Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta?! Kakav lažni moral! Dok u današnje vreme partneri ubijaju žene, siluju se devojčice i ne prihvataju se prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. veku i širenju verske i nacionalne mržnje - naslikane zlatne cice na haljini su problem?! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo - kaže diva, i objašnjava poruku koju je poslala ovom nesvakidašnjom haljinom.

OBUČENA, A GOLA Lepa Brena odgovorila na žestoke prozivke zbog stajlinga

Foto: Instagram

 

- Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog sveta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol samosvesne žene - rekla je Lepa Brena za „Slobodnu Dalmaciju“.

Kreator Boris Kargotić je na svom Instagramu objavio „golu“ Lepu Brenu i ispod fotografije ostavio simboličan komentar.

- Emancipacija znači posedovanje sopstvenog tela, sopstvenog izbora i sopstvenog glasa - kratko je napisao dizajner.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Slaven

04.01.2023 08:00

Ajde ne filozofiraj za totalni.promasaj.Ne.napadaj ljude koji te prate zbog svoje neodmerenosti i neukusa Kakva.Venera ,kakve.majke ovo.je primer opskurnosti.