Nina sa mužem
Foto: EPA/EPA-EFE/Caroline Brehman

Prošla godina bila je u znaku srpske manekenke i voditeljke Nine Seničar. Zablistala je na dodeli Oskara, udala se za čoveka svog života, objavila dečiju knjigu, te pokrenula važan projekat "Ja brinem o sebi", čiji je cilj osvešćivanje i prevencija u borbi protiv raka grlića materice.

NINA SENIČAR ZABLISTALA NA DODELI GOLDEN GLOBE NAGRADA: Pogledajte impresivno Dolce&Gabbana izdanje na crvenom tepihu

EPA-EFE/Caroline Brehman

 

- Ova godina mi je podsetnik da posle kiše uvek dođe sunce. Godina 2021. bila mi je najgora godina u životu i u ovu 2022. nisam ušla sa puno entuzijazma, ali ove godine sve kockice, i sa poslovne i sa privatne strane, nekako su se poklopile i uvek ću je se sećati sa velikim osmehom na licu- rekla je u nedavno u intervjuu za ELLE.

Nina sa mužem

EPA-EFE/Caroline Brehman

 

U 2023. odvažno je zakoračila, i to na crvenom tepihu Golden Globe dodele nagrada, pozirajući u društvu svog supruga, glumca Jaya Ellisa.

Nina se i ovog puta odlučila za Dolce & Gabbana kreaciju - u pitanju je glamurozna bordo haljina od pliša, upotpunjena kristalnim topom. 

Za svedenu šminku pobrinula se naša najpoznatija make-up artistkinja Mina Abramović, a za zanosnu frizuru poznati holivudski celebrity frizer Chris Martin.

NINA SENIČAR ZABLISTALA NA DODELI GOLDEN GLOBE NAGRADA: Pogledajte impresivno Dolce&Gabbana izdanje na crvenom tepihu

EPA-EFE/Caroline Brehman

 

Pored nje, ovogodišinji Golden Globes svojim prisustvom obeležile su i zvezde poput Margot Robbie, Rihanne, Brad Pitta, Angele Bassett, Salme Hayek, Colina Farrella, Austina Butlera, Michelle Yeoh, Anye Taylor-Joy, Jessice Chastain, Jennifer Coolidge, i mnogih drugih.

PRVE FOTOGRAFIJE MANJE ŠAULIĆ Šabanov naslednik slavio celu noć, čestitke samo pristižu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

11.01.2023 14:56

Kostur! Uz ro ruznaaaa do bola, mackasti tip, uf….