PIJE KONJAK OD 500.000 DINARA Olja Crnogorac se bahati na društvnim mrežama, otac je žestoko izvređao: HAJDE SVINJO (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Naime, nekadašnja voditeljka, a sada blogerka i tiktokerka, svako malo šokira pratioce na ovoj socijalnoj platformi.

Olja je ovoga puta demonstrirala kako se dubinski čiste sline iz nosa, a onda je sa ocem nazdravljala konjakom koji košta 500.000 dinara.

- Ja šmrkljam otkad znam za sebe. Dakle, puna sam slina. Moj tata je našao idealno rešenje da izbaci ove sline iz mene. Kada smo to uradili, onda smo krenuli da pijemo - rekla je Olja nakon istresanja slina na Tik-tok nalogu.

- Koliko košta ovaj konjak-upitao je Olju otac, koji je sve vreme bio s njom na snimku.

- Dobro, to nećemo sada stavljati. Četiri hiljade evra - izustila je Olja, a onda je njen otac zavapio kako mu je sipala previše skupocenog pića u čašu:

 

 

- Joj, previše si sipala. Ovo u čaši je sada dve stotine evra. Evo tebi, ćerko, ovo iz čaše natrag, a ti meni daj 100 evra. Ja vraćam ovih 200 evra. Pored likera, pored vina, popili smo sve, mi ćemo da budemo kao dve svinje. Hajde, svinjo, živeli.

- Slušaj, makni telefon. Pomirišeš. Pa moraš da zadovoljiš čulo sluha, kad kucneš. Onda kada ga popiješ, zadovoljiš čulo ukusa. Konjak, luj XIII je da zadovoljiš sva tri čula - rekla je Olja, kojoj nije smetalo što je tata oslovljava sa svinjo.

"AJDE ŠTO ME JE NAHRANILA, NEGO MI JE DALA I NOVAC" Ova legendarna glumica je Vojinu Ćetkoviću pomogla kada mu je bilo najteže

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading