"VELIKI PENISI SU LEPI SAMO ZA GLEDANJE!" Poznati seksolog otkrio ŠOK ISTINU, a onda fitnes instruktor priznao šta muškarci ne vole kod žena, Predrag Azdejković POENTIRAO NA KRAJU!
Foto: Alo/Hype TV

“Muškarci greše kada misle da je dobar seks kada “razbijaš” ženu.

“Dobar seks je komunikacija, uživanje za oboje”, rekao je poznati urolog i seksolog dr Saša Milošević u emisiji Male stvari na Hype televiziji, govoreći na temu krize muškosti.

Hype TV

 

Komentarišući najveću mušku brigu- veličinu penisa, doktor je objasnio da je evropski prosek 13,6 cm, a da je imao pacijenta koji je dva puta smanjivao polni organ: najprd sa 20 na 18, a potom na 16 cm, jer mu je , kako je rekao, bio nefunkcionalan.

“Veliki penis je teško napuniti krvlju i zadržati ga u erekciji tokom celog odnosa”.

Na to je gej aktivista i urednik gej portala Optimist, Predrag Azdejković dodao: ”Veliki penisi su lepi samo za gledanje”.

Fitnes edukator i influenser Nemanja Milović izdvojio je da muskarci ne vole preterano izdefinisane mišiće na ženama  i da su obline seksi.

“Seks je hemija između dvoje ljudi, privlačnost, a ne meri se u celulitu ili u centimetrima. Muškarac oseća privlačnost prema ženi ili je ne oseća. A celulit tu ne igra nikakvu ulogu, iako se žene zbog toga osećaju nesigurno.

 

 

“Te standarde lepote žene nameću jedne drugima”, rekao je Milović.

NESTVARNA VILA BRANKE SOVRLIĆ KAKVA NIJEDNA PEVAČICA NE POSEDUJE Pod zaštitom je države, a evo kako izgleda! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading