VELIKA ISPOVEST TANJE BOŠKOVIĆ O ŽIVOTU, DECI, USPONIMA I PADOVIMA Osvrnula se i na današnje žene i priznala "Žao mi je što nose tuđa imena na svojim grudima"
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Proslavljena glumica Tanja Bošković, bila je gošća emisije Chit Chat, a ona se dotakla se raznih tema, životnih mudrosti, uspona ali i padova koji su obeležili njen život ali kako i sama kaže jedino ima vremena da se fokusira ne lepe stvari i sećanja.

VELIKA ISPOVEST TANJE BOŠKOVIĆ O ŽIVOTU, DECI, USPONIMA I PADOVIMA Osvrnula se i na današnje žene i priznala

Alo

 

Slavna glumica se osvrnula na današnje žene, ali i otkrila pod kojim uslovom pristaje na intervjue kada je pozivaju iste.

- Sad žene nose tuđa imena na svojim grudima ili iza svoga vrata i pokušavaju da time sebi kažu koliko su važne i koliko su lepe. Drage moje, to vam neće poći za rukom. Može džemper koje ste same saštrikali da ima grešku, vi ćete je znati i videti, ali s ponosom ćete nositi nešto što su vaši prsti, i iz vaše mašte, napravili sebi, različito od svih drugih. Ja i dalje volim to, i divim se tome, imali ste sreće što ste muškarac koji mi je tražio intervju, inače, ženama koje dođu i zamole me za intervju, kažem da hoću ukoliko nešto ispletu, isheklaju, narcrtaju ili bilo šta, ali urade svojim rukama. To je kvalifikovanje za intervju. - istakla je Tanja i nasmejala voditelja.

 

 

Glumica je iz braka sa Dejanom Karaklajićem dobila ćerku Lanu Karaklajić i i Đorđa Karaklajića koji vode uspešno svoje živote, često ističe koliko je ponosna na nas, a sada je progovorila i koliko su ona uticala na nju da se menja:

- Gotovo presudno koliko i vera u Boga. Deca jesu moja mera postojanja, ali ne kao, ja nisam njihov kontrolor, niti neko ko određuje šta će, kako će, oni ne zadovoljavaju moje potrebe, oni zadovoljavaju svoje potrebe ispoljavaći svoju slobodu. Imam sve razloge da budem srećna i zadovoljna što su samostalni, to čine i ono što se meni uopšte ne dopada, ali to rade po svojoj slobodi i po meri svoje ličnosti. Ja sam zadivljena time, samom činjenicom da oni imaju način da mi se odupru, a nije lako, ja jesam jedna od silnih majki i svaki put kada me pobede, ja sam još za dvadeset santimetara iznad zemlje, tako me odignu iz blata. To mi je jako dopada, volim što imaju svoju ličnost, što su toga svesni, što imaju svoje živote, što su mi dopustili da im se ne mešam. - priznala je glumica.

VELIKA ISPOVEST TANJE BOŠKOVIĆ O ŽIVOTU, DECI, USPONIMA I PADOVIMA Osvrnula se i na današnje žene i priznala

Foto: ATA Images

 

Boškovićeva je progovorila i o padovima i usponima u životu.

“Ih još pitate, nema zida koji nisam bar zakačila, ali to je isto put znate, ne može drugačije, kada ste ovakav karakter kao ja, I hiljadu puta su mi prijatelji, roditelji savetovali, nemoj tamo, tamo je siguran
bol, ali sila je to velika bila, I potreba, da se sve to proveri, ali pošto sam tako svojeglava, sva sreća da sam umela da ustanem, ali za to su potrebni prijatelji”

"BIO SAM I HOMOSEKSUALAC I NARKOMAN" Željko Vasić izneo ŠOK PRIZNANJA, prelomio i odlučio da sve JAVNO OBELODANI!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading