"DOSADILE SU MI KU*VE I DROGA" Vuk Kostić progovorio o ulozi u filmu "Kruna", pa za Alo! otkrio šta možemo da očekujemo od njega (VIDEO)
alo.rs/ilustracija

Reditelj Vasilije Nikitović kaže da će se ova priča o slavi, uspehu i ljubavi zasigurno izdvojiti, kako svojim sadržajem tako i jedinstvenim žanrom u kome muzika igra jednu od glavnih sekvenci.

"Kruna", muzička bajka sa elementima trilera, prati život četvoro muzički nadarenih vršnjaka koji osamdesetih godina beže iz doma za nezbrinutu decu, jer im uprava ne dozvoljava da pevaju i sviraju.

Kada se upuste u nepoznato, upoznaće Romana - kralja muzike, koji će im promeniti živote...

Glumac Dragan Jovanović tumači jednu od glavnih uloga, po njegovim rečima najplemenitiji lik kojeg je do sada glumio.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Tumačim lik Romana, kralja čerge. Vremenski okvir priče proteže se na preko 30 godina , kao kralj pesme i muzike, nikad svojevoljno nisam napravio nijedan zvučni zapis svog muzičkog izvođenja. Moj lik odlazi u sferu autističnog u svojoj samodovoljnosti. Strog, pravičan i neosporan kao autoritet, vladam čergom zajedno sa svojom ženom- rekao je on.

Komplikovan scenario u čijem je stvaranju pored Nikitovića učestvovao i glumac Dragan Jovanović, kako navodi,nosi u produkcijskom smislu veliki izazov sa kojim će se uhvatiti u koštac.

Film i serija „Kruna“, okupili su bogatu glumačku ekipu među kojima se nalaze Igor Benčina, Vanja Ejdus, Sonja Kolačarić, Vuk Kostić, Stefan Bundalo, Iva Štrljić, Jana Ilić Milić, Branislav Zeremski, Gordan Kičić, Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Petar Strugar… i prvi put na srpskom filmu glumica Una Bregović, ćerka Gorana Bregovića.

Glumac Vuk Kostić nije krio oduševljenje što mu je pripala uloga Zeca tačnije Vasilija u svojim zrelijim godinama.

-Ovim filmom sam i ja dobio priliku da napravim nešto drugačije. Ova promena i mene lično kao umetnika veoma raduje i osvežava moj opus. Malo mi je dosadilo naoružanje, ku*ve ,droga i čupanje za kosu, sada sam muzičar sviram trubu i uživam u tome.

Printscreen

 

Vasilije Nikitović smestio je u “bajkoviti mikrokosmos u kom su egzotični kraljevi i princeze, prosjaci i ljubavnici značajno različiti od svojih filmskih prethodnika koji su ‘sakupljali perje’ i u ‘domovima za vešanje leteli u nebo”.

„Kruna“ se realizuje u produkciji Telekoma Srbija, Kinooko filma i 100 Strong Production, a direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, Aleksandra Martinović navela je da je ovaj projekat poseban, te da još jednom potvrđuje da Telekom publici nudi najrazličitije sadržaje.

Premijera filma "Kruna“ planirana je na jesen, dok će serija biti emitovana na kanalu Superstar TV. "Kruna" se realizuje u produkciji Telekoma Srbija, Kinooko filma i 100 Strong Production.

NAPRAVIO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Mili pokazao još jedan talenat, ĆERKA GA RASKIRNKALA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading