"NE PEVAM SKANDALOZNE PESME UZ KOJE SE SKAČE" Cakana komentarisala modernu muziku pa pomenula i kolege koji potenciraju pesme sa parama
Printscreen

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana je estradna umetnica koja ima bogato muzičko iskustvo, a sada je otkrila koju muziku voli da sluša privatno i kako gleda na muzičke trendove koji se nameću u poslednjih nekoliko godina.

Od novijih pesama koja se definitivno izdvojila je „Ponoć“. To je jedna veoma lepa pesma. Prosto nemam puno vremena da slušam pesme, okupirana sam svojim albumom. Kada su nastupi u pitanju moram da kažem da ja pevam sve vrste muzike– rekla je Cakana i dodala:

Printscreen

 

-Ljudi mi nikada nisu tražili pesme skandaloznih tekstova, čudne ritmove niti one u kojima se potenciraju pare. Mislim da to neki pevači prosto nameću, svima je bitno da se nešto skače. „Ej dragi, dragi“ i danas je jedna od najslušanijih pesama. To je jedna posebna reakcija publike kao i „Srpkinja je mene majka rodia“ koja se peva i među mladim pevačima.

Cakana je pevačica koja posebnu pažnju posvećuje stajlingu, pa se samo od sebe nametnulo pitanje koliko nobvca troši na garderobu.

– Nekada sam mnogo novca trošila na garderobu i to što sam nekada kupovala nosim i dalje. Desi se da izdvojim neku količinu novca i odem da kupim neku stvar, ali samo ono što mi treba. Sada sam u fazi kada mi odgovara da nešto osmislim sama, postala sam kreativnija – rekla je pevačica.

TEŽAK IZBOR Katarina Živković birala između Milice i Prije pa spomenula kod koje će na koncert

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading