Natašu Bekvalac čeka teška borba kada su poroci u pitanju  "IMAM ŠIFRU"
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Nataša Bekvalac smatra da je dovoljno psihički ojačala da može da se uhvati u koštac sa svojim porocima. Uz podršku svog psihoterapeuta, ona je u procesu odvikavanja od pušenja što joj jako teško ide. 

Natašu Bekvalac čeka teška borba kada su poroci u pitanju

Promo

 

Pored borbe sa kilogramima, jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, je borba sa cigaretama. Ova bolest zavisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru - priznala je Našata koja u ovoj svojoj muci ima punu podršku porodice. 

Inače, cigarete nisu jedini porok koji se vezivao za Bekvalčevu, jer svako malo, na slici je uhvate sa časom vina. 

Generalno volim da pijem, ja sam alkoholičar! Ali, poslednjih godina se baš kontrolišem, jer znam svoje granice, nekoliko čašica je dovoljno da me uhvati. Tad krenem da se smejem kao blesava. Ma ja sam jedan veseljak - kaže Nataša, koja uz pomoć svog terapeuta polako ali sigurno svoj život dovodi u red:

- U Srbiji je psihoterapija tabu-tema, ali ja pripadam civilizovanom delu Srbije, gde je to stvar lične higijene. Kao što se kupate, tako treba da vodite računa i o svom mentalnom zdravlju. Godinama idem na terapije, ja sam žena iz javnog posla, gde vladaju razni pritisvi, a ja planiram da još dugo ostanme zdrava - govori Nataša.

KUME OVIM POTEZOM NASMEJALE SVE Ceca i Viki na društvenim mrežama napravile pometnju (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading