Mnogi nisu verovali da će ovaj LJUBAVNI PAR OPSTATI Nakon godinu dana i dalje sijaju kao na početku (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da je veza Marije Veljković i Rastka Jankovića u početku bila prava senzacija, govori to što su voditeljka i glumac mesecima popunjavali strane tabloida i portala, što se ni dan-danas nije mnogo promenilo.

Ovaj popularni par svoju ljubav potvrdili su za javnosti fotografijama sa prošlogodišnjeg letovanja, a svaka naredna objava na "Instagramu" posvedočila je tome kolika je njihova međusobna privrženost.

Nema ko nije sebi dao za pravo da komentariše Marijinu i Rastkovu ljubav, bilo je onih koji su tvrdili da im karakterne sličnosti garantuju dugovečnosti i odlazak pred oltar, pojedinici, s druge strane, su se držali stava da je njihova romansa kratkog daha. 

Njihova veza uskoro će napuniti godinu dana, a uprkos nevernim Tomama vrlo je skladna i dalje. Voditeljka je doduše nedavno najavila da će se u narednom periodu daleko više posvetiti karijeri i to kroz projekat "Novi početak", te se spekuliše da će to itekako imati uticaja na njen odnos sa glumcem, koji je takođe odskoro svu svoju pažnju i vreme posvetio muzičkoj karijeri.

Vreme će pokazati hoće li emotivni partneri istrajati i prevazići prestojeće izazove.

POPAJE, TI LI SI? Skinuo se Mile Kitić i šokirao OVIM potezom, žene poludele zbog jednog detalja (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading