HOLIVUDSKI GLAMUR! Jelena Gavrilović opravdala epitet najlepše i najstilizovanije glumice, a evo čiji je kaput ponela! (FOTO)
Foto: Alo/Promo

Dom sindikata sinoć je bio mesto okupljanja brojnih poznatih ličnosti na crvenom tepihu, jer počeo 51. Fest. Naša najlepša glumca Jelena Gavrilović nedavno se vratila iz Njujorka, a u Beograd je donela dah glamura, koji nikog nije ostavio ravnodušnog.

Ona se na crvenom tepihu pojavila u nesvakidšnjem izdanju i samo opravdala epitet najbolje stilizovane dramske umetnice s ovim prostora. Jelena Gavrilović prošetala u kaputu Mie Mitanovski. Komad odeće neobičnog dizajna sve je ostavio bez daha.

HOLIVUDSKI GLAMUR! Jelena Gavrilović opravdala epitet najlepše i najstilizovanije glumice, a evo čiji je kaput ponela! (FOTO)

Promo

 

- Na Fest ko da je stigla Madona - bio je jedan od komentara iz publike. Mia Mitanovski nije nepoznato ime u svetu mode. Ona je pre više od deset godina na konkursu britanskog izdanja magazina Vog izabrana za jednu od četiri najbolja mlada dizajnera i dobila je priliku da svoj rad predstave na Londonskoj nedelji mode. U svoju biografiju je upisala saradnju sa Ledi Gagom u više navrata za potrebe magazina i reklame kampanje njenih turneja. Pevačica je čak i na svojim koncertima putem video radova prezentovala njene komade odeće, ali čuvene rogove. Posle Gage radila je i s Madonom. Omiljenu glumicu uskoro ćemo gledati u novom britanskom filmu "Gassed Up" u produkciji Amazon Prime Video. U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA za film "Hard Stop".

OVAKVU JE DO SADA NISITE VIDELI Lepa Brena u nesvakidašnjem izdanju, evo kako izgleda kada misli da je niko ne gleda (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading