STEFANA "NAFURANA MALA" BILA JE HIT NA INTERNETU Zanemećete kada vidite kako danas izgleda, a evo i čime se bavi (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Stefana Vujinović bila je jedna od najpoznatijih devojaka na Fejsbuku. Skoro da ne postoji osoba koja se ne seća perioda njene popularnosti, međutim ako ipak ne spadate u tu grupu, pogledajte njene slike i biće vam jasno zašto je bila apsolutni hit među tinejdžerima.

Zaštitni znak tadašnje petnaestogodišnjakinje bila je duga plava, blajhana ispeglana kosa sa šiškama. Izrazito taman ten iz solarijuma pratile su tigraste i pink odevne kombinacije. Među mladima je postavila trend korišćenja slova W umesto V.

STEFANA

Printscreen

 

Vrhunac slave je dosegla kada se našla na meti prozivki tada najpopularnijeg jutjubera Gastoza. Ubrzo se sa drugaricom oprobala i u muzičkim vodama, kako to već biva kada se nađete u centru popularnosti, međutim sve je to bilo kratkog daha.

STEFANA

Printscreen

 

Danas Stefana izgleda potpuno drugačije. Nema više ni jednog njenog zaštitnog znaka, kosu je ofarbala u smeđe i svedeno se oblači. Potrudila se da potpuno izbriše iz sećanja period života kada je bila glavna zvezda interneta. Čak je uklonila i "napumpana usta" .

STEFANA

Printscreen

 

Trenutno živi i radi u Švajcarskoj u jednom restoranu. Priznaje da je do nedavno radila kao kasirka na pumpi. Ističe da joj ne nedostaje popularnost, ali i da planira svoj povratak u Srbiju.

"Sprema nešto jako dobro što će se uskoro i ćuti," izjavila je Stefana jednom prilikom kako prenosi Pulsonline.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading