"NEMAM NIJEDAN NOVI PROJEKAT" Glumac uskoro postaje otac, a novih uloga ni na vidiku: Nadam se da će me angažovati
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Uroš Jovčić nedavno je obradovao fanove kada je otkrio će uskoro postati otac, a sada je otkrio kakve planove ima kada je posao u pitanju.

Jedan ste od retkih glumaca koji skoro nikada ne odbija uloge. Smatrate li da je takav stav put do uspeha?

- Imao sam sreće da u karijeri radim projekte koji mi se sviđaju i koji mi prijaju. Oni su generalno bili dobri, sa manje ili više uspeha. Naravno, postoje i oni koje sam odbio. Negde mi se nešto nije dopalo ili nisam imao vremena ili sam želeo nešto drugo da radim u odnosu na ono što mi je ponuđeno tako da sam imao sreću da radim ono što mi se sviđa i da u svakom od njih dam svoj maksimum ali i da se usavršavam, da naučim nešto novo i od kolega i od reditelja. Nije pametno ni svaki projekat prihvatiti samo da biste radili ili zbog novca, već treba da nađete ono što vam prija. Kada se na taj način radi, onda uspeh dolazi neminovno. I ne postoji ključ po kojem se radi, već svako od nas gradi svoj put i gradi karijeru. Glumac se uči dok je živ.

Gledamo vas u telenoveli “Od jutra do sutra”, gde tumačite Ivana. Šta će se sa njim dešavati do kraja serije?

- Ne smem da otkrivam šta će sa Ivanom biti do kraja ali mogu samo da kažem da će biti zabavno i neočekivano i da gledaoci budu uz Prvu televiziju kako bi to i videli. Lik Ivana sam mnogo zavoleo, jer je pomalo čudan, šaljiv, duhovit. On je požrtvovan, pronalazi rešenja za probleme ali ni on nije najsjajniji tip, ima svoje tajne, intrige... Tako ga ja doživljavam i pravim, a istinu neka kaže publika. Na setu sam upoznao neke kolege sa kojima ranije nisam sarađivao, a sa kojima sam imao zaista uspešne trenutke i siguran sam da će ih još biti.

Šta novo pripremate?

- Trenutno nemam ni jedan novi projekat. Nove projekte tek očekujem i verujem da će ih biti. Sada mi prija ova pauza, uživam, kuliram ali neću se previše opuštati.

Nedavno ste objavili vest koja je obradovale sve one koji poznaju vas i suprugu Dženifer Dženi Martin, koja je sa Kanarskih ostrva u Španiji. Kakav je osećaj kada ste saznali da ćete postati roditelji i koliko ste se već sada prilagodili novonastaloj situaciji?​

- Da, istina je. Bože zdravlja na leto postaću tata i divan je taj osećaj. Dženi i ja smo presrećni. Dolazak novog života uvek je radost ali kada taj život stiže vama, onda je on poseban, neobičan i jedinstven. Mi smo blagosloveni ovom bebom i jedva čekamo da je upoznamo. Trudićemo se da budemo dobri roditelji a duboko verujem da ćemo to i biti.

"NA ESTRADI DISKRIMINIŠU ROME" Zejna Murkić otkrila kroz kakav je pakao prošla, trpela je vršnjačko nasilje, a onda se sve promenilo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading