DEVOJČICE SU LUDELE ZA NJIM Danijel Đokić je snimio dva dueta sa Draganom Mirković pa nestao, evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Početkom 2000-ih godina Daniel Đokić je privukao veliku pažnju javnosti, kako svojim pesmama, tako i izgledom. Malo je devojaka sa ovih prostora koje nisu "padale u nesvest" kada ga vide.

Daniel je snimio hitove koji se i danas slušaju, a jedan od njih je i duetska pesma sa Draganom Mirković - "Život moj", koja je postala praktično evergrin. 

Pevač je bio kratko u braku sa Danom Karić, ali kada su shvatili da nisu jedno za drugo, svako je nastavio svojim putem. Na vrhuncu karijere se povukao, a nekoliko godina posle dueta sa Draganom Mirković, nastupio je na njenom koncertu u beogradskoj Areni.

DEVOJČICE SU LUDELE ZA NJIM Danijel Đokić je snimio dva dueta sa Draganom Mirković pa nestao, evo kako danas izgleda (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Pozitivne reakcije na njihov duet koji se godinama slušao dovele su do toga da ponovo "ukrste glasove". Tada su mnogi pomislili da će se Daniel vratiti na estradu, ali to nije bio slučaj. 

SORAJA DOBILA KRITIKU OD DRUGARICE: "Ošišaj obrve ženo!", straletin odgovor ostavio sve bez teksta (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading