ANDREANA ČEKIĆ I ČENGA PRE GODINU DANA PEVALI ZAJEDNO Danas je u ljubavnoj vezi sa njenom majkom
Printscreen

Amer Čengić Čenga jedan je od pobednika koji je svojom autentičnom pojavom ostavio veliki trag u emisiji „Nikad Nije Kasno“, a nedavno je digao medijsku prašinu kada se saznalo da je u ljubavi sa mamom Andreane Čekić .

Iako je Čenga odbio da govori za medije o svojoj novoj vezi, Sonja je potvrdila ove navode kada je na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sonja (@sonja_pralica)

 

Poznato je da je rokeru tokom učešća u emisiji najveću podršku pružala tadašnja devojka Larisa koju je predstavljao kao veliku ljubav, međutim detalji njihoovog raskida nisu isplivali u javnost.

Ipak, malo ko se seća da je Čenga u jednom od svojih nastupa zapevao upravo sa Andreanom Čekić koja je tada sedela u žiriju i hvalila rokera za pevanje i scenski nastup.

Oni su u duetu otpevali numeru „A sada idem“ koja broji preko 3,5 miliona pregleda i na stotine pozitivnih komentara kako su pokidali.

ANDREANA ČEKIĆ I ČENGA PRE GODINU DANA PEVALI ZAJEDNO Danas je u ljubavnoj vezi sa njenom majkom

Printscreen TV GRAND

 

Podsetimo, svojevremeno je kontaktiran pevač, ali on nije želeo da se oglašava po pitanju svog ljubavnog života.

-Čini mi se da nemate moju izjavu o tome. Ne želim da komentarišem– rekao je tada Čenga.

On je tokom učešća u „Nikad nije kasno“ stekao ogromne simpatije publike kako zbog specifičnog glasa, tako i zbog ekscentričnog imidža koji godinama preferira.

O privatnom životu nije mnogo govorio, ali je svojevremeno otkrio da je Larisa njegova najveća podrška i motivacija za takmičenje.

Nije mi supruga, to mi je devojka da znate. Mi smo oboje srećno razvedeni već četiri godine. To je jedna duga priča zaista koja se ne može objasniti u par reči. Zajedno smo već tri ipo godine, ali najbitnije je da je nama jako lepo– priznao je tada roker.

PRIMETILA JE PROBLEM PA SE OBRATILA PSIHOLOGU I DUHOVNIKU Snežana Đurišić otvoreno o depresiji u koju je upala nakon smrti supruga

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading