LEPE VESTI STIŽU IZ PORODICE RAŽNATOVIĆ Bogdana u svojim rukama drži novorođenče (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bogdana i Veljko Ražnatović očekuju drugog sina kojeg će nazvati Krstan. Porodično gnezdo svili su u Titelu daleko od znatiželjnih pogleda i paparaca, a i kako je bokser više puta izjavljivao, za naslednika Željka je mnogo bolje da odrasta u prirodi.

LEPE VESTI STIŽU IZ PORODICE RAŽNATOVIĆ Bogdana u svojim rukama drži novorođenče (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Veljkova supruga uživa u blagoslovenom stanju i koliko može pomaže sestri u novootvorenom restoranu kada je obaveze dozvole. Bogdana svoje vreme najviše voli da provodi u krugu porodice, a javni život po svemu sudeći nju preterano ne zanima, pa upravo iz tog razloga mnoge zanima kako žive u vojvođanskoj varošici.

Budući da joj je profil na „Instagramu“ zaključan, ona svoje objave deli sa malim brojem prijatelja, svaka fotografija Bogdane Ražnatović koja osvane na socijalnim platformama za mnoge je misterija. Ova poslednje je napravila opštu pometnju.

LEPE VESTI STIŽU IZ PORODICE RAŽNATOVIĆ Bogdana u svojim rukama drži novorođenče (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Naime, na njoj Cecina snaja u naručju drži tek rođenu bebu, pa su mnogi fanovi pomislili da je Krstan stigao na svet. I dok su čestitke pristizale, u komentarima su najverniji obožavaoci porodice Ražnatović razjasnili da je u pitanju slika malenog Željka sa mamom, te da Bogdana iako je u poodmakloj trudnoći još uvek nije otišla u porodilište.

U skorašnjem intervjuu, i jedinom koji je dala za medije, Veljkova supruga je otkrila da ne voli eksponiranje u javnosti jer nije odrastala u takvom okruženju, kao i na koga liči sin Željko:

Moja želja da se ne pojavljujem pred kamerama proističe iz toga jer nisam odrasla u tom okruženju. Nemam nikakvo iskustvo u tome i za mene je to nešto novo. Ne opterećujem se javnim eksponiranjem – kaže Bogdana Ražnatović i dodaje:

Željko je tvrdoglav na mene, a fizički liči na tatu. Uskoro stiže beba, razlika između prve i druge trudnoće je u tome što mi je sada lakše. Upućena sam u to šta me čeka, ali druga beba je mnogo nemirnija od Željka – zaključila je.

SIN VIKI MILJKOVIĆ ŠOKIRAO RODITELJE Mladi Andrej upoznao svoju izabranicu sa majkom i ocem (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading