OTKRIVENO ČIME SE BAVI MUŽ VERICE RAKOČEVIĆ Pričalo se da ga izdržava 35 godina starija kreatorka, a ovo je prava istina
Alo

O Veljku se ne zna mnogo, te retko govori o svom životu u javnosti, a mnogi su nagađali da živi na račun svoje lepše polovine. Međutim, Veljko ima svoje zanimanje i posao.

Naime, osim što komponuje klasičnu muziku, muž Verice Rakočević predvodi i orkestar, a platu prima u Narodnom pozorištu, gde je na poziciji organizatora izvođenja predstava.

- Narodno pozorište je ozbiljna kuća, koja zahteva ozbiljan pristup poslu. Istovremeno, već godinama radim sa velikim orkestrom od pedeset članova. Toliko se dobro poznajemo, da dišemo kao jedan organizam. Trudimo se da tekuće probleme ostavimo ispred ulaza u salu. Opet, to su ljudi koji će pre pristati na manju zaradu, nego što će preći liniju, ljudsku, stvaralačku, umetničku - rekao je Kuzmančević.

"KO NIJE PLATIO ODNOSE PROSTITUTKI, NIJE NORMALAN" Darko Lazić šokirao izjavom, folker ponosno priznao sa koliko je devojaka bio, skandal!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ddd

18.03.2023 11:16

Veljko je pre svega odlican kompozitor!