GASTOZ VAN SEBE ZBOG ONOGA ŠTO MU SE DESILO, ZAKUKAO JAVNO Zadesila ga šok nesreća, ne može da se smiri!
Printscreen/Hype

Nenad Marinković Gastoz otkrio je kako je izgubio nočanik, sa sve novcem i dokumentima i da još nije uspeo da ga pronađe, a dodatni problem je što već sutra mora da ide na put.

Bivšeg rijaliti učesnika, Nenada Marinkovića Gastoza, zadesio je pravi maler neposredno pred putovanje. 

Gastoz se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio kako mu je nestao nočanik sa novcem i dokumentima, a kako kaže novac nije uopšte problem nego samo dokumenta, koja su mu preko potrebna jer već sutra putuje u drugu državu.

GASTOZ VAN SEBE ZBOG ONOGA ŠTO MU SE DESILO, ZAKUKAO JAVNO Zadesila ga šok nesreća, ne može da se smiri!

Printscreen

 

- I kao niko nije našao novčanik, niti je iko išta javio, niko ništa... Kakva smo g**na postali - počeo je Nenad, pa dodao:

- Prolazi mi kroz glavu novčanik sa Kube koji sam pronašao i vratio i sa Egzita pre par godina, isto tako vratio, jer sam našao lika preko Fejsbuka. Francuski papiri, kartice, osiguranje... Bar je ova glava poznata u ovoj državi, mogao je taj neko da ga bar negde na foru ostavi pa da me neko pozove nakon što je uzeo lovu... U k**ac baš... A treba na put na samo 9.000 km. Kako sve uraditi u 24h? - napisao je Gastoz.

ŠOK SAZNANJE! Poznati bend sledeće godine ide na Evroviziju "Baltiku" novi hit radio Severinin producent, otkrili šta priželjkuju i kakvi su im planovi! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading