NE ŽELI DA IMA NIŠTA SA RIJALITI UČESNICOM Teodora dobila upozorenje od košarkaša, rečeno joj da se ne igra sa tim
Alo!/Masanori Jošida

Na dan utakmice Crvene Zvezde u domaći medijima osvanula je vest da je igrač pomenutog kluba Luka Vildoza u vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović, nakon čega je ona viđena na tribinama, kako navija za Zvezdu.

Luki je bilo neobično da se širi vest o njihovoj romansi, te kako tvrdi izvor za domaće medije, on misli da pevačica plasira ove tračeve zbog čega joj je upućeno upozorenje da to ne čini.

- Teodora ništa ne radi slučajno. Pre utakmice pojavile su se informacije da je u šemi sa Lukom. Pošto to nije tačno i njemu takve stvari baš smetaju, ubrzo se ušlo u trag ko je i šta plasirao i preko koga. Argentinski košarkaš ne želi da bude u javnosti zbog veze sa pevačicama, naročito rijaliti učesnicima, već isključivo zbog sporta. Zbog toga se nije ni oglašavao jer nije hteo da produbljuje priču. Oni koji se time bave ispitali su sve i saznali odakle vetar duva. Njoj je rečeno da se sa tim ne igra - kaže izvor za "Kurir".

Teodora je svojevremeno prokomentarisala navode da je u vezi sa Vildozom.

- Jedino što imam da kažem jeste da svog budućeg dečka neću pratiti na Instagramu. Zeznuli ste se - poručila je ona tada.

POSEBNO PONOSNA NA OVU SARADNJU Ivana Selakov je čak 3.000 puta kolegama pevala prateće vokale, ali kocert sa ovom koleginicom joj je nešto nestvarno!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading