BIO JE POVEZIVAN SA ELENOM KITIĆ I SA MISICOM ITALIJE Žene lude za Dušanom Vlahovićem, a pričalo se da je bio sa ovim lepoticama (FOTO)
EPA

Njega su svojevremno povezivali sa mnogim ženama, a jedna od njih je bila i Elena Kitić, ćerka esradnog para Mileta Kitića i Marte Savić.

BIO JE POVEZIVAN SA ELENOM KITIĆ I SA MISICOM ITALIJE Žene lude za Dušanom Vlahovićem, a pričalo se da je bio sa ovim lepoticama (FOTO)

Printscreen

 

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrećama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu”- tada je neimenovani izvor rekao domaćim medijima, međutim ove navode su i Elena i Dušan odmah demantovali.

Takođe, pisalo se i da je Dušan Vlahović zaveo i bivšu mis Italije Karolinu Stramare. Ona je osvojila krunu 2019. godine.

 

 

-Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći- oglasila se ona ovim povodom nakon što je„Tutosport“ objavio da su bivša misica i naš fudbaler zajedno.

Mariasole Polio je navodno bila još jedna Italijanka koja je zavela Dušana Vlahovića. Kako je pisao magazin "Chi", veza im nije uspela jer je glumicu i TikTok influenserku, Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus.

 

 

Podsetimo, srpski fudbaleri ostvarili su pobedu na gostovanju Crnoj Gori u meču drugog kola kvalifikacija za EURO 2024. Utakmica u Podgorici završena je rezultatom 0:2.

KAJEM SE ŠTO NEMAM MNOGO DECE Glumac otvorio dušu, otkrio svoj najveći neuspeh, pa opleo po modernoj muzici

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading