EVO KAKO IZGLEDA MISTERIOZNI BRAT ANE IVANOVIĆ Krije se od svih i nigde se ne pojavljuje, zaveo ćerku legendarnog fudbalera! (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović oduvek je bila u centru medijske pažnje, kako zbog svoje uspešne karijere, tako i zbog braka sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Ipak, mnogi se iznenade kada čuju da Ana ima rođenog brata, jer retko govori o svojoj porodici, zbog čega i njene roditelje gotovo nikad nemamo priliku da vidimo u medijima.

Brat Miloš dve godine je mlađi od svoje sestre, a javnosti je postao interesantan kada se 2018. godine pojavila vest da je u vezi sa ćerkom legendarnog fudbalera i počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića, Draganom Džajić.

Miloš je kao aktraktivan momak privlačio pažnju mnogih devojaka, ali ih je sve rastužio kada je objavio da se ženi Draganom.

Par je odlučio da na ludi kamen stane 25. maja 2019. godine. Njihova ljubav postala je celokupna kada su 16. decembra iste godine postali roditelji dečaka, kojem su dali ime Vid.

EVO KAKO IZGLEDA MISTERIOZNI BRAT ANE IVANOVIĆ Krije se od svih i nigde se ne pojavljuje, zaveo ćerku legendarnog fudbalera! (FOTO)

Printscreen

 

"Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina... Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku", rekla je Dragana jednom prilikom u emisiji „Magazin In".

Dok je Ana krčila težak put ka poziciji svetskog broja jedan, nije bilo lako ni zgodnom preduzetniku koji je uspeh ipak potražio u biznisu. Poznato je da, između ostalih poslova, Miloš poseduje radnju sa po meri kreiranim košuljama i drugim modnim detaljima.

TAMARA GALIJANO ŠOKIRALA PRIZNANJEM O DEJANU I DALILI Žestoko se obrušila na Dragojevića i rasrinkala ga, a onda otkrila detalje skandaloznog susreta!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading