NISAM NIKOG VREĐALA, SAMO SAM SE BORILA Okrivljena Severina se pravda
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Hrvatska pevačica Severina Vučković proglašena je krivom pred zagrebačkim sudom zbog vređanja socijalne radnice, za šta je dobila novčanu kaznu.

NISAM NIKOG VREĐALA, SAMO SAM SE BORILA Okrivljena Severina se pravda

Foto: ATA Images

 

Naime, sada se pevačica, putem svog PR tima, obratila prvi put javnosti nakon donošenja presude.

- Severina nije vređala nego je protestovala zbog nezakonitog postupanja Centra i najavila da će ih prijaviti i obelodaniti njihovo nezakonito postupanje. Severina će se svakako žaliti na ovu odluku - stoji u saopštenju, a prenosi Story.hr.

Podsetimo, Severina je, prema optužnici, vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad „Maksimir“ na Dan zaljubljenih, 14. februara prošle godine. Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira zagrebačkoj policijskoj upravi zbog vređanja i omalovažavanja službenog lica.

Pevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalni rad, te „verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu“. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.

Severina je navodno socijalnu radnicu pitala „s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku“. Ona je u prijavi navela da je pokušala da objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice, a na sudu je navela sve što joj je Severina izgovorila.

GLUMCI ZABLISTALI NA PREMIJERI "MUNJA" Marija Karan ponela torbicu od 5.000 evra, a Boris Milivojević poručio: Snimanja su trajala duplo duže!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading