GOCA BOŽINOVSKA DOŽIVELA NEZGODU NA AERODROMU Dok je shvatila šta se oko nje dešava, nastupi su morali da budu otkazani
Printscreen

Gotovo svaki pevač sa naše javne scene bori se sa umorom koji je konstantno prisutan usled prirode njihovog posla i koji je glavi krivac za jednu od najvećih ispala koje je svojevremeno doživela Goca Božinovska.

Goca

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, pevačica je imala zakazanih nekoliko nastupa u nizu u različitim gradovima, kada od umorna nije znala da li je došla ili je pošla.

Išla sam iz Amsterdama u drugu zemlju na nastup i onako mrtva umorna sela u avion i zaspala. Nakon nekog vremena putnici su izašli iz aviona, a i ja za njima, i kad sam izašla na aerodrom zvao je gazda kluba da pita gde sam jer nije stigao moj avion- priča Goca i objašnjava da Amsterdam nikad nije ni napustila zbog vremenskih neprilika.

-Ja kako sam bila onako umorna mislila sam da sam stigla na drugo mesto, a ja nisam ni poletela. Ja kažem gazdi “Tu sam ja“ dok nisam došla sebi i shvatila da sam na istom aerodromu sa kog sam krenula– nasmejano je rekla Goca.

GOCA BOŽINOVSKA DOŽIVELA NEZGODU NA AERODROMU Dok je shvatila šta se oko nje dešava, nastupi su morali da budu otkazani

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsećamo, Goca je nedavno, za domaće medije, govorila i o svom rastanku od Šijana koji joj je bio najveća ljubav.

 Počeo je da šara, pa smo se razišli, ali se nismo razdvajali. Stalno je dolazio i vodio svuda i mene i decu. Bolje smo se slagali u tom periodu nego poslednjih godinu dana zajedničkog života. Da sam znala da će tako tragično da završi 1999. godine, pustila bih ga da se naživi i ništa mu ne bih zamerala! Ma, sad mi je žao što nije imao deset žena pored sebe. Bio je dobar čovek, prava momčina! Zaslužio je sve najbolje u životu. Nažalost, otišao je mlad. Bilo mi je mnogo teško kada je poginuo, ali ne volim da pričam o tome– završava Božinovska.

MILE KITIĆ OTKRIVA KOLIKO MU JE BIO TRNOVIT PUT NA POČETKU KARIJERE Pesma koja ga je proslavila nije bila namenjena njemu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading