SVI SU JE ZAVOLELI KAO JELICU IZ FILMA "JUŽNI VETAR" Ovo je Anđelka Simić, brutalno dobrog izgleda za kojom muškarci jure (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ukoliko pratite treću sezonu popularne serije ''Južni vetar'', niste mogli da ne zapazite ulogu Jelice koju igra glumica Anđelka Simić.

Anđelka Simić tumači lik intrigantne advokatice koja je uključena u poslove sa ljudima iz kriminalnog miljea, ženu oštrog uma i provokativne pojave koja igra dvostruku igru.

Glumica Anđelka Simić je rođena 1972. godine u Lazarevcu, a glumu je diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Anđelka je takođe član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a dugi niz godina je prisutna na pozorišnoj i filmskoj sceni.

Jedna od njenih značajnijih ostvarenja jeste uloga Ane u filmu ''Čudotvorac Tumanski'', za koju je izjavila, u razgovoru za Kurir, da joj je bila glumački zahtevna.

SVI SU JE ZAVOLELI KAO JELICU IZ FILMA

Foto: Printscreen/instagram

 

U filmu ''Čudotvorac Tumanski'', Anđelka Simić tumači lik majke čiji se sin bori za život nakon saobraćajne nesreće, a njen partner u ovom filmu je Nebojša Dugalić. Anđelka je takođe izjavila da je u toku snimanja filma boravila u manastiru Tumane, te je za nju, kako kaže, to iskustvo predstavljalo čistu balgodet.

Anđelka Simić je igrala i u sledećim filmovima i serijama: ''Šetnja sa lavom'', ''Radio Mileva'',''Ala je lep ovaj svet'', ''Državni službenik'', ''Miris kiše na Balkanu'',...

PEVAČ ISKRENO O KOLEGINICAMA KOJE SU SE PODVRGLE PLASTIČNOJ HIRURGIJI Ljuba Perućica izdvojio baš ovu ženu za koju smatra da je najlepša na estradi

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading